2015-11-06 18:11:35• hírek • Kocsis Zoltán

A járdára szorította a kamion a terhes nőt

Első pillantásra súlyosabbnak tűnt az a közlekedési baleset, amely péntek délután a Decebal-hídon történt Szatmárnémetiben. Egy teherautó a járdára szorított egy személygépkocsit, melyet egy tehes nő vezetett. Tette persze nem volt szándékos, olyannyira, hogy a sofőr észre sem vette a balesetet.

Az 59 éves szatmári sofőr a Batizi út felé tartott, amikor a Decebal-híd tetején a belső sávról külsőre szeretett volna váltani. Nem vette azonban észre a mellette haladó személygépkocsit, amelyet a járdára taszított. Majd továbbhatjtott.

„Éppen mentünk át a hídon, amikor nagy csattanást hallottunk. Látom, hogy a Ford a járdára került, a kamion meg ment tovább. Megfordultunk és irány utána! A Romana-téren értük utol a teherautót. Azt mondta a vezetője, nem észlelte a balesetet", magyarázta az esetet a Szatmár.ro-nak a  helyszínelő rendőr.

2

A Fordot egy 29 éves szatmári nő vezette, nagy pocakjáról azonnal látni lehetett, hogy várandós. „Rögtön értesítettük a mentősöket, akik azóta igazolták, hogy a nő nem sérült meg", folytatta ugyanaz az rendőr.

Szerencsére a járdán sem tartózkodott éppen senki, így az anyagi kár mellett személyi sérülés nem történt.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: