2017-08-28 12:56:57• hírek • Kocsis Zoltán

A járdán sem vagyunk biztonságban – a gyalogúton gázoltak el egy középkorú nőt

illusztráció
illusztráció

Négy közlekedési balesetben összesen heten sérültek meg az elmúlt hétvégén Szatmár megyében. Ami megdöbbentő, két esetben is jogosítvánnyal nem rendelkező autós okozott balesetet.

A legsúlyosabb következményekkel járó baleset arra is rávilágít, hogy még a járdán sem vagyunk biztonságban az óvatlan autósok előtt. Szombat este Avasfelsőfaluban egy 23 éves bikszádi férfi próbálta megelőzni az előtte haladó járművet és nem vette észre, hogy az balra készült fordulni. Az ütközés következtében az előzni készülő autó nekicsapódott egy parkoló személygépkocsinak.

A balesetben megsérült a balesetet okozó sofőr és két utasa, a másik járművet vezető férfi – valamint egy 47 éves nő, aki a parkoló autó mellett haladt el éppen a járdán.

Szombat első óráiban két motoros is súlyos balesetet szenvedett. Elsőként még hajnalban egy 19 éves batarcsi fiatalember esett el motorjával Ugocsakomlóson. A balesetet elsősorban a túlzott sebesség okozta. De nem csak. Kiderült ugyanis, hogy a motorosnak nem volt jogosítványa, mindemellett nagyon részeg volt: 1,02 mg/l alkoholszintet regisztrált leheletében a szonda. Ráadásul még a motorkerékpár sem volt bejegyezve.

Néhány órával később Ákoson egy 37 éves autós nem adott elsőbbséget egy motorkerékpárnak. A 39 éves szatmári motorost súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Szerencsére nem történt személyi sérülés vasárnap délelőtt Aranyosmeggyesen, ahol egy 40 éves autós szaladt bele hátulról egy 29 éves nő vezette járműbe. A helyszínelés során kiderült azonban, hogy az apai férfinak nem volt jogosítványa, ráadásul a rendszám is egy másik autóé volt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: