2018-09-27 13:14:41• hírek • Szatmár.ro

A humoristák világkörüli turnéja eljut Szatmárnémetibe is

A Showder Klub népszerű humoristái, Felméri Péter, illetve a Szomszédnéni Produkciós Iroda duója, Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs október 9-én a Szakszervezetek Művelődési Házában mutatják be vadonatúj humorestjüket, a „Világkörüli Erdélyturnét”.

„Mindig szerettünk volna egy világkörüli turnét, de Japánban annyira kevesen beszélnek magyarul, meg olyan drága a repülőjegy, hogy idén is inkább Erdélyben szervezzük meg a közös turnénkat. Meg aztán Erdély a világ közepe, miért ne jönnénk inkább Szatmárnémetibe?" - veti fel a kérdést Tóth Szabolcs humorista a rendezvény beharangozójában.
 

A rendezvény ismertetője szerint idén a turné magáról a turnéról szól, valamint a három humoristáról, akik hatodik éve azért járják az országot, hogy az általuk megélt vicces jeleneteket a stand-up comedy műfajának stílusjegyeivel ötvözve másfél órán át önfeledten szórakoztassanak.
 

„Van az a mondásunk, hogy a humorista az, akit mindig máshol szeretnek, mint ahol épp van, úgyhogy ebből kifolyólag nagyon sokat vagyunk úton”– mondja Bálint. „Persze egy humorista turné nem olyan, mint amikor a Rolling Stones van úton; nekünk például nem is dobálnak melltartókat a lányok a színpadra.” – teszi hozzá Felméri Péter. „Sokat autózunk két fellépés között, de szerencsére nagyon civilizált a Szomszédnéni. Nyomkodják a telefonjaikat, kussban vannak, ami felbecsülhetetlen érték, és leginkább az érzi át, akinek kisgyerekkel kell autóznia általában.”
 

A korábbi turnék tapasztalatairól faggatva Tóth Szabolcs megjegyzi: „Minden előadás más. A tavalyi turnén egy demotiváló horoszkópot is előadtunk, és sorba kérdeztem a közönséget, hogy vannak-e vízöntők, nyilasok stb. Amikor azt kérdeztem, hogy hol vannak a rákok, a hatéves keresztlányom hangosan bekiabálta: a tengerparton. Hát mit mondjak? Ellopta tőlem a show-t.”
 

„Összességében nézve alig várom, hogy útra keljünk” –folytatja Bálint. „Egyedül az lesz fura, hogy múlt hónapban volt az esküvőm, és megszoktam, hogy reggelente az első arc, amit látok, az a feleségemé. Nos, a következő két hétben ez az arc a Szabolcsé lesz, és meg kell mondjam, hogy a feleségem sokkal szebb.”
 

Az előadásra október 9-én, 19 órától kerül sor a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házában. Jegyek elővételben már kaphatók az RMDSZ székházában, a Rákóczi (Mihai Viteazu) utca 10. szám alatt, hétköznaponként 9 és 16 óra között. Egy egyszemélyes belépőjegy ára mindössze 28 RON, további információkért a 0799 857 996-os telefonszám hívható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírus statisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: