2013-02-08 19:19:03• hírek • Szatmár.ro

A humor, a nevetés állt a farsangi bál központjában

Humoros jelenetek, modern tánc-bemutató és farsangi bál - ilyen volt a IX.-XII. diákok ünnepe a Hám Jánosban.

Nagy volt a sűrgés-forgás a Szent Alajos Konviktusban péntek délután: ekkor tartották ugyanis a Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont IX.-XII.-es diákjainak a farsangi mulatságát. Az elegáns megjelenés mintha kötelező lett volna, a fiúk öltönyben feszítettek, a lányok estélyi ruhában jártak-keltek így igazi bál hangulata volt a rendezvénynek.

Péntek este az is bebizonyosodott, hogy az iskolaközpontban néhány igazi színész-növendék is tanul: a X. A és X. B. osztály humoros előadása és a nagy közös bohózat is olyan volt, mintha profi színészek játszottak volna. A közönség pedig a hasát fogta a nevetéstől, amikor kiderült, hogy a nagyon őszinte kis Mariskát miért nem szaban elküldeni Betti nénihez, akinek az egész család a halálát várja, vagy amikor beletekinthettünk egy átlagos házasságba. A férj meg is fogalmazta a házasság, párválasztás lényegét: olyan mint a kínai étteremben, vagyis az ember kiválasztva az ételt a kirakatból, majd amikor az asztalhoz ér vele, rájön, hogy amit a szomszéd eszik, az jobban ízlene neki...

Ezt követően a tízedikes lányok modern táncbemutatója következett, majd a nagy bohúzat, melynek címe Hófehérke és a hét elgyötört törpe volt. A jelszó: "A fiúk a bányában dolgoznak!". Amikor pedig már mindenki kinevette magá, jött a tombolahúzás, amelyen az Autonet, a Fastus pékség, az Al Capone Étterem és Pizzéria valamint a No Pardon Pub által felajánlott ajándékokat sorsolták ki.

Farsang Hám János from Szatmar.ro on Vimeo.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: