2010-02-15 10:16:20• hírek • Kertész Róbert/MTI

A hosszú házasság titka: két tévé

A hosszú házasság titka a külön tévékészülék - ez a lehető leghitelesebb forrásból, Nagy-Britannia házassági rekordereitől tudható.

A 98 éves, liverpooli illetőségű Bill Turpin és neje, a 97 éves Peggy 77 éve él boldog házasságban; ezzel ők tartják a jelenlegi brit házassági időrekordot. Két gyermekük van, a 76 éves William és a 73 esztendős Geraldine.

A News of the World - a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap - Valentin-napi különriportjában Peggy elmeséli: ő szívesen néz teniszt vagy egy jó kis kosztümös drámát, a focit - Bill kedvencét - azonban ki nem állhatja.

Így amikor Bill leül megnézni kedvenc csapata, az Everton soros meccsét, Peggy elvonul, és nézi a maga műsorait. Így nincs a harc a távirányítóért és "egy csomó vita elkerülhető" - vallja  a jó egészségnek örvendő agg hölgy.

A két külön tévé ötletével a hat unoka egyike állt elő, de a jelek szerint a kezdeményezés teljes siker. Peggy közölte: a Valentin-nap különösebben nem érdekli őket, de annak örülnének, ha együtt tölthetnék 80. házassági évfordulójukat is.


Sokan kutatják a jó és hosszan tartó házasság titkát
Sokan kutatják a jó és hosszan tartó házasság titkát


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: