2015-10-14 15:18:56• hírek • Szatmár.ro

A hónap végén adják át a kórház új bejáratát

A kórház udvarát és a helikopter-leszállót leaszfaltozták már, még egy kisebb játszóteret is kialakítottak.

A Szatmár Megyei Tanácstól kapott információk szerint már nem sokáig kell a Szatmár Megyei Kórház főépületének oldalsó bejáratát használják az orvosok, páciensek és azok hozzátartozói. Hamarosan ugyanis - a tájákoztatás szerint október végére - elkészül az intézmény új, azaz felújított, átalakított bejárata.

Az eddig használt bejárat ugyanis szűk és barátságtalan volt, a hétfőn megkezdett munkálatokkal pedig ezen szeretnének változtatni. A Szatmár Megyei Tanács és a kórház vezetősége az előtérben egy váróterem-szerű helyiséget alakít ki, amelyben helyet kapna egy olyan üzlethelyiség is, ahol édességet, üdítőt és a betegek számára szükséges használati eszközöket is meg lehet majd vásárolni.

A Szatmár Megyei Kórház bejáratának felújítása-átalakítása 850.000 lejbe kerül. A munkálatokat még februárban megkezdték.

A kórház udvara is barátságosabbá vált az utóbbi időben. Az egész udvart leaszfaltozták - beleértve a helikopter-leszállóhelyet is, a zöldövezetben pedig egy kisebb játszóteret is kialakítottak.

Felújították a Szatmár Megyei Kórház udvarát



Felújították a Szatmár Megyei Kórház udvarát

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: