2019-06-11 09:41:05• hírek • Nagy Tímea

A hit nem magányügy: itt a Szólj be a papnak! második felvonása. Most Te is beszólhatsz!

június 14

Újra itt a Szólj be a papnak! Ne maradj le te sem 2019 legszabadabb, vallásos témájú kerekasztal-beszélgetéséről!

A pénteki alkalom kijelentése: A hit nem magánügy. Ezzel kapcsolatban bárki megoszthatja a gondolatait. A vallásos részt ifj. Pallai Béla görögkatolikus pap, Román János római katolikus pap és Rácz Ervin református lelkipásztor képviselik. A moderátor Barakonyi Gergő rádiós műsorvezető.

 

Mire számíthatsz? Biztos nem az unalmas, egyhangú, idejétmúlt papolásra. Nincs ferdítés, nincs körítés, de a legfontosabb: nincs ítélkezés. Ebben a közegben meghallgatják a gondolataidat és választ kapsz a kérdéseidre, felekezettől függetlenül. Légy mélyen hívő vagy filozofikus alkat, kereső fázisban vagy gyökeret eresztett – kérdések, feltételezések, kételyek akkor is megkörnyékeznek. Mondd el, mire gondolsz, vállald az őszinte véleményed!

 

A vitasorozat, mert méltán nevezhető annak az első alkalom felpörgött hangulata után, egészséges párbeszédre ad alkalmat a jó ízlés határain belül. Ez alkalommal is a felekezetek közötti és a meggyőződések közötti szakadékok felett építenek hidat a résztvevők. Minden egyes hozzáfűzött gondolat egy-egy téglát jelent a közös építkezésben.

 

Vedd ki a részed a vitában vagy csak fülelj egy limonádé mellett, a lényeg, hogy jó helyen jársz!

 

A szervezők szeretettel várnak minden beszólogatót és megfigyelőt egyaránt! Az eseményt a Red Hat Yardban (Szatmárnémeti, Szabadság tér 18.) szervezik június 14-én, péntek este 19:00 órától.

 

A hit szerinted magánügy? Gyere és szólj be a papnak!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: