2016-11-01 08:55:06• hírek • Blikk.hu

A hipnoszülés mellett döntött Péter Szabó Szilvi

Péter Szabó Szilvia (34) pár hét múlva már a karjaiban tarthatja a kislányát. Az énekesnő elhatározta, hipnoszüléssel próbálja meg világra hozni gyermekét, és az őssejtet is leveteti.

- Úgynevezett hipnoszülésre készülök, amelynek a lényege, hogy a természetes szülés nyugodt, békés és igazán örömteli módját próbálom elérni - nyilatkozta a Blikknek az énekesnő. - Köztudottan fájdalmas világra hozni egy gyermeket, de én ezzel a módszerrel megpróbálom majd egy kicsit átformálni a fájdalmat a fejemben, remélem, sikerülni fog! Valahogy úgy képzelem el, hogy majd minél erősebben fáj, annál jobb a picinek, mert ez segít neki világra jönni. Úgy gondolom, talán fel lehet készülni fejben erre a csodára. Nemrég megnéztük a szülőszobákat és a csecsemőosztályt is a kórházban, azt hiszem, készen állok - folytatta Szilvia.

- Hatalmas biztonságot nyújt, és hálás vagyok a Czeizel Intézetnek, hogy lehetőség van az eljárásra. Nem vagyok az a típus, aki éjt nappallá téve kutakodik egy-egy témában, de az interneten sokat olvastam erről, persze sok butaságot is találtam. Végül az orvosok magyaráztak el mindent, így végre átlátom, miért is fantasztikus dolog ez - mesélte.

Szilvia már nagyon vágyott az anyaságra, minden egyes percét szeretné megélni. Elmondása szerint minden készen áll a kislánya érkezésére. Most már bármikor jöhet a pillanat.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: