2018-12-16 16:24:30• hírek • Szatmár.ro

A hétvégi havazás sem múlhatott el autóbaleset és halálos áldozat nélkül

Nagy számban szedte áldozatait a hétvégi havazás, melyből Szatmárnémetinek is kijutott. Hármas ütközés következtében életét vesztette egy szatmári.

Súlyos baleset történt vasárnap a DN1C jelzésű úton Coplean település közelében. Az előzetes információk alapján a személyautó sofőrje volt a hibás. A hivatalos vizsgálatok még folynak az ügyben.

 

Az eset a délutáni órákban történt, amikor a személygépjárművet vezető sofőr nem tartotta be az ilyenkor előírt csökkent sebességkorlátot és a kanyart kiegyenesítve a másik sávba sodródott. Egy kistehergépjárműnek is nekiment, majd a TIR autóban landolt. A kis autó négy utasa küzül a vezető és két utas túlélte a balesetet, de komoly sérüléseket szenvedtek. A negyedik utazó azonban életét vesztette még a helyszínen.

 

A Katasztrófavédelmi Felügyelőség két tűzoltó egységet és mentőt vezényelt a helyszínre, hogy a sebesülteket a járművekből kiszabadítsák és elsősegélyben részesítsék őket. A sofőrt 15 percbe telt kiszabadítani. Eszméleténél volt, de komoly sérüléseket szerzett, ahogyan a társai is. Az elhunytat még a helyszínen halottnak nyilvánította a mentőorvos.

 

A sebesülteket kórházba szállították. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben a részletek pontos felderítésére. A sofőr ellen súlyos testi sérülések okozásáért és gyilkosság vádjával eljárást indítottak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: