2013-07-01 16:57:35• hírek • Kocsis Zoltán

A hétvégén várnak Sárközújlak Napjai

Ha még nincs programod hétvégére, ne is csinálj: július 6-7-én, azaz szombaton és vasárnap neves fellépőkkel, színes programokkal és érdekes versenyekkel várnak minden érdeklődőt Sárközújlak Napjai.

Az eseménysorozat szombaton kötélhúzással kezdődik - rögtön kezdésnek garantált tehát a móka és a kacagás. Hogy a gyomor se maradjon üresen, arról a bográcsos- és töltöttkáposzta főző verseny gondoskodik. A délelőtt egyik érdekességének a kuriózumnak számító fafaragó-verseny ígérkezik: a művészek a helyszínen készítik el alkotásaikat.

A másik fő attrakciónak a 18.00 órakor kezdődő szépségverseny ígérkezik! Ezt koncertek követik, fellép a Favorit, Mohácsi Gabriella, az első napot pedig DJ Leviciusz szabadtéri diszkója zárja.

Másnap a város vezetői elhelyezik a tisztelet és az emlékezés koszorúit a világháborús hősök emlékművére, majd 17.00 óráig a gyerekeké a főszerep. A sárköziek mellett fellépnek a magyarországi testvérváros, Lőrinci gyerekei is. Ezzel párhuzamos íjászbemutató segítségével vehetnek részt röpke időutazásban az érdeklődők.

A Black and White Angels tánccsoport 17.00 órakor lép színpadra, majd óránkénti váltásban következnek a sztárvendégek. A sort a Desperado nyitja 20.00 órakor, majd Anda Adam következik, majd az Irigy Hónaljmirigy lép színpadra.

Sárközújlak napjait a 4Ever zenekar és tűzijáték zárja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: