2016-10-10 12:46:27• hírek • Szatmár.ro

A hétvégén tartották a Rally Sprint bajnokság negyedik fordulóját

A Transilvania sugárúton bőgtek fel a motorok, több kategóriában is rajthoz álltak az autósok.

Az ACR Szatmárnémeti kirendeltsége és a Raiders Autóklub a hétvége folyamán tartotta meg a Rally Sprint versenysorozat negyedik futamát. A pilóták most a Transilvania sugárúton mutatták meg vezetési tudásukat, tehetségüket.

A kialakult végső sorrend alapján első helyezett lett a Junior 1 kategóriában a 14 éves Pintye Balázs, aki egy Hondával mutatta meg, nem akármilyen autóvezető lesz, ha megszerzi majd a jogosítványt. A Junior 2 kategóriában a Suzuki Swiftet vezető sárközújlaki Iocsak Leontin végzett az első helyen. A női pilóták versenyében a Hondás Iocsak Natalia Ramona diadalmaskodott.

Az amatőr 1-es osztályban a Tureni-i Trifu Radu futotta a legjobb időt a Volkswagen Pólójával, a 2-es osztályban pedig a nagybányai Orha Claudiu Gavril győzedelmeskedett - ő egy Mitsubishi Colt-ot vezetett a versenyen. A 3-as osztályban a nagykárolyi BMW-s, Gindele Imre nyert.

A profik versenyének 1-es osztályában a temesvári Popa Claudiu győzedelmeskedett, ő egy Opel Kadettel állt rajthoz. A 2-es osztályban szatmári győzelem született: a BMW-t vezető Farcau Catalin futotta a kategóriában a legjobb időt. A zilahi Szabó Róbert a Subaru Imprezájával is első lett az profik 3-as Osztályában.

Az Open versenyben is Szabó Róbert diadalmaskodott, maga mögé utasítva a temesvári Popa Claudiut és a Bihar megyei Fasie Sorint, aki egy Peugeot 206-ossal versenyzett.

A képekért köszönet a 365hp.ro-nak.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: