2013-07-11 17:38:00• hírek • Szatmár.ro

Peleskén a Peleskei nótárius

Amint már erről korábban is hírt adtunk, július 12-13-14-én, első alkalommal rendezik meg Nagypeleskén a PIT 2013 Peleskei Ifjúsági Tábort.

Olyan 12-14 és 15-18 éves fiatalok gyűlnek össze az országnak ebbe a csücskébe, akik nyári programjaik mellett nemcsak kikapcsolódni, lelkileg felüdülni és ismerkedni, barátságokat kötni szeretnének, de a bátrak kipróbálni tudásukat több területen is.

A találkozó nemcsak nyaralás, hanem igen változatos programokkal tarkított összejövetel, ahol több elfoglaltság - tánc, sport, zene, szakácsművészet, színház, média és képzőművészet - várja a helyszínre látogatókat.

Az előzetes regisztrációk alapján a táborban képviselteti magát Szilágy megye, Máramaros és Hargitából is érkeznek fiatalok. Szatmárnémeti, sámsodi, misztótfalui, csanálosi, mezőfényi, mikolai, kökényesdi, lázári, pusztadaróci, sándorhomoki, szárazbereki és hajdúdorogi (Magyarország) gyermekek ismerkednek majd meg ezzel a környékkel, hagyományaival, történetével és a nagypeleskei fiatalokkal.

A táborban a foglalkozások mellett, vetélkedő, kincskeresés, horgászverseny is lesz. Egyik fénypontja az összejövetelnek a vasárnap 13:30-kor kezdődő Gaál József - A Peleskei nótárius című mű színházi előadása, amit a táborban résztvevő diákok adnak majd elő, Tóth Pál Miklós és Méhes Katalin színművészek segítségével. Az előadás nyilvános és minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: