2016-05-11 15:37:09• hírek • Szatmár.ro

A hétvégén tartják a Szatmári Ifjúsági Napokat

Május 13-15 között tartják az idei Szatmári Ifjúsági Napokat. A rendezvény jubileumi, tizedik kiadásában a szokásos színes programok mellett újabb eseményeket szerveznek. A hétvégén lesz humorest, pszichológia előadás, kocsmasport-verseny és koncert is.

A szokásos fergeteges hangulatú humorest nem maradhat ki ebben az évben sem a SZIN programtervéből. A hétvége már közeledik, tehát nem kell már sokat várni a felhőtlen kikapcsolódásra, hiszen pénteken, 19 órától a Dinu Lipatti Filharmóniában tornáztathatjuk meg a rekeszizmainkat. Három kíváló showder klubos humorista is fellép majd: Felméri Péter, Szobácsi Gergő és Bellus István. A nagyszerűnek ígérkező stand up comedyre még mindig vásárolhatók jegyek, a szervező Magyar Ifjúsági Kezdeményezés székhelyén (Rákóczi/Mihai Viteazu utca, 10. szám) hétköznaponként 9 és 17 óra között!

Közönségtalálkozó az ismert videóbloggerrel

A többi évhez képest egy újnak számító programmal készülnek a szervezők, ami egy kérdezz-felelek jellegű közönségtalálkozó. A fiatalok körében egyre nagyobb ismerettségnek örvendő, tehetséges erdélyi videóblogger, Dezső Bence látogat el Szatmárnémetibe, hogy személyesen is találkozzon a egyre csak növekedő rajongótáborával. A sepsiszentgyörgyi youtube-celeb még sohasem járt városunkban. A rendezvény szombaton délelőtt, 12 órától kezdődik a Dinu Lipatti Filharmónia előadótermében. Egy belépőjegy ára mindössze 5 lej.



Mutasd meg ügyességed sörpongozásban!

A elmúlt hónapokban a Szatmárnémeti Sörpong Egyesületnek (SZSE) köszönhetően városunkban is népszerűvé vált a sörpongozás. Épp ezért a MIK és SZSE közreműködve, egy beerpong bajnoksággal készül a vetélkedni vágyó fiataloknak. Az esemény alatt és az azt követő bulin a hangulatfelelős, DJ Adam Steel lesz. Két fős csapatok jelentkezését várják, a jelentkezési díj csapatonként: 22 lej, az alsó korhatár pedig 18 év. A sörpong kupát az EURO caffe-ban tartják szombaton 21 órától!

Irodalmi est és pszichológia

A tavalyhoz hasonlóan egy irodalmi est, valamint egy roppant érdekes pszichológiai kiselőadás is helyet kapott a rendezvénysorozat szombati programjában. Az irodalmi estre 17 óra 30 perctől kerül sor az Ács Alajos Stúdióteremben - a rendezvény moderátora Kereskényi Sándor irodalomtörténész lesz. A pszichológiai kiselőadás pedig 15.30 órakor startol a District pubban - itt a Z-generáció felnőtté válása és az önállósodás lesz a téma.

Koncertekkel zárul a sorozat

A rendezvénysorozat két szuperkoncerttel ér majd véget, május 15-én, vasárnap a Batthyány-téri rendezvénytéren. Az oda kilátogató közönség 18.30 órától a szatmári ASH band zenekar koncertjén szórakozhat majd, 20 órától pedig a 2004-es év hangja, és sokak kedvence, Gáspár Laci koncertje fogja zárni a SZIN rendezvénysorozatot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: