2016-09-14 18:35:41• hírek • Szatmar.ro

Változott a VSK aradi felkészülési meccseinek időpontja

Változott a VSK női kosárlabdacsapatának hétvégi, aradi meccseinek kezdési időpontja, tájékoztat a szatmári klub. Az egyesület közleményéből az is kiderül, hogy egy héttel a bajnoki rajtot megelőzően mutatják be hivatalosan az élvonalbeli csapat keretét.

Az eredeti tervek szerint a VSK szombaton és vasárnap mérkőzött volna meg (ismét) az ICIM Arad csapatával. Mivel azonban a Maros-parti város sportcsarnokában szombaton egész napos nemzetközi röplabda-torna zajlik, módosítani kellett az időpontokat.

A két csapat szeptember 18-án, vasárnap délután 18.00 órai kezdettel csap össze először, a hazaiak ekkor mutatják be hivatalosan a keretüket is. A második meccset másnap, hétfő délben (12.00 óra) rendezik meg szintén Aradon.

Emlékeztetőül felidézzük, hogy a két gárda az elmúlt hétvégén Szatmárnémetiben már játszott egymással két felkészülési mérkőzést. Pénteken a vendégek 64-56 arányú győzelmet arattak, a visszavágón szombaton pedig a VSK nyert 62-45-re.

A VSK amúgy szeptember 23-án, pénteken 19.30-kor mutatja be hivatalos keretét a Both Katalin teremben, majd megmérkőzik a Marosvásárhely csapatával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: