2008-01-15 12:41:52• hírek • Szatmar.ro

Tökéletes sztriptíz pár lépésben

Meg szeretnéd lepni barátodat egy szenvedélyes sztriptízzel és nem tudod, hogy is csináld?

Meg szeretnéd lepni barátodat egy szenvedélyes sztriptízzel és nem tudod, pontosan hogyan is csináld? Mielőtt letámadnád, bedobhatsz pár trükköt.

Küldj neki egy e-mailt, vagy hívd fel és „parancsold” meg neki, hogy jöjjön hamarabb haza. Kérd meg, hogy hozzon egy üveg pezsgőt és hűsítse le, míg te hazaérsz. Mikor alig tíz perc maradt hátra, míg hazaérkezel, hívd fel és kérd meg, hogy indítson el valami kellemes zenét, lehetőleg a kedvenc számaitokat.

Kapcsolj fel egy halvány lámpát, vagy gyújts meg pár gyertyát és lökd barátodat az ágyra. Vegyél egy mély levegőt és készülj fel…

Mozogj rugalmasan

Dobd le táskádat a szoba valamelyik sarkába és járkálj egy keveset előtte. Mozgasd csípődet, esetleg rajzolj pár nyolcast testeddel. Mikor lépsz, tedd egyik lábadat a másik elé, nyomd előre mellkasod és emeld fel fejedet. Ezáltal plusz eleganciát kölcsönzöl mozgásaidnak éppúgy, mint a pódiumon levő dívák. Igyál egy korty pezsgőt és… folytasd.


Vesd le kabátodat

A kabátnak minél lassabban kell lekerülnie. Fordulj háttal felé, és játékosan nézz át válladon.

Emeld fel az egyik karodat, de ne dobd el még a kabátot. Ez a tényező különbözteti meg a profi sztriptíz- táncost az amatőrtől: egy profi sztriptíz- táncos el fogja takarni melleit a kabáttal és úgy fog tenni, mintha eldobná kabátját, de e helyett meg fog fordulni, hogy láthassa partnere reakcióját.

Mikor megfordultál leránthatod kabátodat egy egyszerű mozdulattal, megvillogtatván melltartódat.


Eljött a szoknya ideje

Fordulj felé ismét háttal és tekints csípődre. Vesd le szoknyádat minél lassabban, eközben mozgasd fenekedet a zene ritmusára és domboríts, mint egy macska.

Le a cipőkkel

Mindenképp viselj magas sarkú cipőt, amelyet könnyen ledobhatsz, és nem kell vacakolnod ezek levetésével. Egész rituáléd varázsa elúszna, ha le kellene hajolnod, hogy levedd cipődet, mivel az éppenséggel fűzős, stb. Hajlítsd lábadat feneked irányába, vidd kezedet hátadhoz és vedd le cipődet.

Fordulj vele szembe, nézz rá merészen és tedd egyik lábadat a székre. Jó lenne, ha combharisnyát viselnél, mivel azt sokkal izgalmasabb legöngyölni, mintha barátod saját kezeivel tenné ezt. Mikor eléred a bokádat, gyorsítsd fel a folyamatot, kapd le a harisnyát, húzd végig barátod vállán, majd dobd el.

A sztriptíz olyan mintha egy ajándékot csomagolnál ki kedvesednek. Minden levetett ruhadarab által, ő közelebb kerül ahhoz, hogy megtudja, mi rejtőzik a csomagolás alatt, tehát időzz kellőképpen szenvedélyes táncod mindegyik részletén.

Légy felváltva gyengéd és durva is, tartsd meg a szemkontaktust, még ha háttal állsz is (nézz át válladon).


És most… a melltartó

Ebben a pozícióban, kapcsold ki melltartódat, de tartsd még melleiden. Fordulj meg, tartsd egyik kezedet melleiden, a másikkal húzd ki lassan a melltartót kezeid alól, majd ejtsd el. Melleidet még kezed takarja. Simogasd melleidet és emeld fel lassan kezedet. Még csak most vagy a sztriptíz közepén. Domborítsd ki hátadat, érintsd meg melleidet és játssz velük. Ha akarsz egy konkrét példát, nézd meg, hogyan csinálja Demi Moore, a „Striptease” című filmben.


A hátra maradt rész: a bikini

Tedd egyik lábadat a másik elé és tartsd megemelve sarkadat. A kegyelemdöfésre készülsz. Simogasd lábaidat lentről kezdve egészen, míg eléred a bikinit. Nyúlj bele kezeddel és told le lábaidra. Miközben mozogsz, a bikini egyre lejjebb csúszik. Mikor elérte a földet, lépj ki belőle elegánsan egyik lábadat a másik elé téve.

A kísértés nagy, hiszen legszívesebben a karjai közé vetnéd magad és hagynád magadat megdicsérni. De nem jött el még ennek az ideje. Sétálj még előtte, csábítsd a nézéseddel, érintsd meg, simogasd magad, addig, míg nem bírja már tovább.


És végül, de nem utolsó sorban, szem előtt kell tartanod bizonyos alapvető szabályokat, ahhoz, hogy a sztriptíz valójában igazi siker legyen!

  • Te megérintheted partneredet, de neki nem szabad téged megérintenie!
  • Nézz mindig a szemébe!
  • Mutasd, hogy büszke vagy testedre. Nem kell modell- alkatnak lenned ahhoz, hogy szexi légy.
  • Mi után levetkezel, dobd szét ruháidat szenvedélyesen, ne hajtogasd össze, hogy betedd a szekrénybe őket. Hagyj minden ruhadarabot azon a helyen, ahová esett. A végén megrajzolhatod romantikus táncod útvonalát.
  • Érintsd meg testedet, úgy, ahogy szeretnéd, hogy ő tegye. Játssz! Mellőzd az „ártatlan kislány” viselkedést és térj át a szenvedélyes nő szerepére.

Szelényi Anna

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: