2010-03-07 10:51:58• hírek • Szatmár.ro

A hétvégén a sztriptíz volt a sláger

A Nemzetközi Nőnaphoz köthető hétvége Szatmárnémetiben a vetkőzésről szólt. A hölgyeket több szórakozóhelyen is izmos férfiak produkciója várta, szigorúan csak csajok partyn. Persze volt hely, ahol a férfiaknak is kedvezni akartak: a Zambarában a román erotika-ipar csillagai dobálták le magukról a ruhákat.

Az őrület már péntek éjszaka kezdetét vette: akkor a nagykárolyi Joy Clubba várták egy fergeteges show-val a helyi hölgyeket a Budapestről érkezett chippendale fiúk. A folytatásban a szatmárnémeti Bora Bora Clubban sztriptízeltek a bukaresti előadóművészek, szigorúan csak a hölgyeknek. Férfiaknak tilos volt a bemenet, ez az ünneplő hölgyek külön kérése volt. Igaz, tíz óra után már annyian voltak a klubban, hogy oda már sem férfi, sem nő nem fért  már be.

Telt ház volt szombat este az Insomnia Klubban is, ahol szintén férfisztriptízzel ünnepelték a nőnapot. Oda a Szatmár.ro-nak is sikerült besurrannia, úgyhogy készítettünk is pár képet a kimondottan a gyengébb nemnek címzett előadásból. Az előadások rövid szünetekkel megszakítva követték egymást, a vetkőző fiúk igazi férfias szerepekben tetszelegtek, többek között karddal zsonglőrködő titokzatos lovag, katonatiszt vagy a hölgyeket igazoltató szigorú rendőr dobálta le magáról a ruhákat - boxeralsóig.


Produkció boxderalsóban az Insomnia klubban
Produkció boxderalsóban az Insomnia klubban


A Zambara Clubban az eddig említett rendezvények ellenkezője zajlott: ott kevéssel éjjel egy óra után a Budoar, román erotikus produkciókat készítő és forgalmazó vállalkozás hölgy-sztárjai léptek színpadra. A nagy számú férfi-közönség nagy ovációval fogadta a lenge öltözetű lányokat, akik tánc és vetkőző-tudásuk mellett komoly akrobatikai tudásról is bizonyságot tettek. A hölgyek minden esetben egy-egy önként jelentkező urat is segítségül hívtak a produkció lebonyolításához - az önkénteseket általában a jó fej baráti társaságuk tuszkolta fel a színpadra. Nem csoda hát, ha az önkéntesek nem tudták feldolgozni a hirtelen jött népszerűséget. A képeket elsősorban felnőtt olvasóinknak ajánljuk.


Akrobatikus show a Zambara klubban
Akrobatikus show a Zambara klubban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: