2011-09-19 11:28:07• hírek • Kocsis Zoltán

Gardos eltörte az ellenfele lábát – nézd meg

A román labdarúgó bajnokság 7. fordulójának legnagyobb meglepetését a Pandurii Tg. Jiu okozta azzal, hogy idegenben 2-1-re legyőzte a Steauát. A román rekordbajnok számára többszörösen is mélypont volt a találkozó, hisz három emberét elveszítette. Az este legpechesebb játékosa mégis a győztes csapat egyik játékosa, Cosmin Bacila volt.

A találkozó viharosan indult, hisz a 3. percben Raul Rusescu máris megszerezte a vezetést a Steauának, ám hat perccel később Claudiu Voiculet egyenlített. Sőt, a 18. percben Iasmin Latovlevic kézzel akadályozta meg a vendégek gólszerzését, amiért máris mehetett zuhanyozni. A büntetőt Mihai Pintilii értékesítette és ekkor kevesen gondolták, hogy ezzel a végeredmény is megszületett.

A meccs legemlékezetesebb és legszomorúbb esete azonban a 87. percben történt és ennek volt a résztvevője Florin Gardos. A szatmári védő olyan lendülettel csúszott be Cosmin Bacilának, hogy a 28 éves futballistának eltörött a lába!

„Elmondhatatlanul sajnálom! Bocsánatot kérek tőle, a családjától! Nem vagyok egy durva játékos, nem tudom hogyan történhetett. Remélem, minél előbb felépül, meg fogom látogatni a kórházban", nyilatkozta a meccs után a Sport.ro-nak Gardos.

A meccs krónikájához tartozik, hogy az első félidő utolsó perceiben a Steaua kapusa, Ciprian Tatarusanu is súlyos sérülést szenvedett, amikor nekiesett a kapufának, őt is le kellett cserélni. A 13 perces hosszabbítás során pedig Marius Pintilii is a kiállítás sorsára jutott.

Gardos végzetes becsúszása 1:30-nál.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: