2015-06-24 22:23:24• hírek • Szatmar.ro

A héten is folytatódnak a fórumok

illusztráció
illusztráció

Az RMDSZ szatmárnémeti szervezetének 8-as számú körzetében folytatódnak a szervezet által elindított lakossági fórumok - tájékoztatott Kereskényi Gábor parlamenti képviselő, a Szövetség városi elnöke.

A 8-as körzet területileg az Ócskasor környékét, a Honvéd utca (Unirii) és a Tiszaújlaki út (Baritiu) körzetét fedi le. Kereskényi rámutatott: a gyűlések egyik apropóját a körzeti szervezet megalakulásának 25 éves évfordulója szolgáltatja, másrészt lakossági fórumokká alakulva jó alkalom arra, hogy a tagság a körzetet érintő aktuális problémákat megvitassa a meghívott tisztségviselőkkel, ugyanis a gyűlésen jelen lesznek a Szövetség városi és megyei önkormányzati képviselői, parlamenti képviselői, igazgatói.

A 8-as körzet gyűlésére csütörtökön 18 órai kezdettel kerül sor az RMDSZ Rákóczi (M. Viteazu) utca 10. szám alatti székházában. 

Ugyancsak ezen a héten, pénteken 17 órai kezdettel kerül sor az I-es számú körzet (Soarelui, 17-es lakónegyed, Carpati I és II) és az V-ös körzet (14-es lakónegyed, Zsadányi út - Closca környéke) együttes fórumára. Ez utóbbinak a Kültelki református templom gyülekezeti terme ad otthont.

A körzetek és a városi szervezet vezetősége szeretettel várja a tagokat és a környéken lakó érdeklődőket egyaránt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: