2015-01-18 16:40:59• hírek • Szatmár.ro

A hét kérdései

A Szatmár.ro szakértőihez napi rendszerességgel érkeznek kérdések - ezekből szemezgettünk.

Kingu: A múlt éjszaka egy fiúról álmodtam és beleszerettem, de lehetséges, hogy nem létezik. Mit csináljak ?

Borsi Zsuzsa: Álmunkban általában a tudatalattink dolgozik. Valószínűnek tartom, hogy már vágysz egy szerelemre vagy párkapcsolatra, ezért lehetett ilyen intenzív álmod. Szerintem keresd a lehetőséget a szerelemre még akkor is ha nem az álmodban szereplő fiúval.

Kérdezd Borsi Zsuzsát ide kattintva!


Erzsébet: T. Doktor Úr. Időnként mind a két karomba egyszerre hasító fájdalom jelentkezik ami pár másodpercig tart. Olyankor nem tudok semmit megfogni, de lehet a fájdalomtól is, és gyengének érzem őket. Kegyetlen nagy fájdalom, még a fogaimat is össze kell szorítanom.

Dr. Láng László:
Neurológiai vizsgálat elvégzését javasolnám: felmerül nyaki gerincsérv lehetősége.

Kérdezd Dr. Láng Lászlót ide kattintva!


Ingrid: Kedves Erika! Érdekelne, hogy mikor lehet elkezdeni a Consultnál egy német nyelvkurzust? Köszönöm válaszát.

Schmidt Erika: Kedves Ingrid, egy tanfolyam idulásának időpontja attól függ, egyedül szeretne-e tanulni, vagy pedig csoportban. Ha a csoportos tanulást választja, akkor a tanfolyam a megfelelő szintű és a jeletkezők által megjelölt létszámú csoport kialakulásakor indul.

Kérdezd Schmidt Erikát ide kattintva!


Ivett: Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy 7 éves kislányom egyre csámpássabban jár. Néha fájlalja a lábát! Még nyáron kérdeztem doktonőnket mit tegyek vele azt mondta elég az olyan cipő ami fogja a bokáját. Attól semmi változás nem történt! Kinőheti vagy vigyem szakorvoshoz? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Szatmári Lajos: Kedves Ivett, forduljon szakorvoshoz mert később még jobban befordul a láb.

Kérdezd Dr. Szatmári Lajost ide kattintva!


Zoltán: Tisztelt Román úr, az lenne a kérdésem, hogy meglévő nagytestű juhász kutyánk mellé - aki szuka és kilenc éves már - szeretnénk hamarosan egy ugyanilyen kölyök kutyát. A fő kérdés az lenne, hogy jobb ha mellette nő fel a kölyök vagy sem? Házőrzés szempontjából lenne ez fontos, előre is köszönöm a segítségét.

Román József:
Tisztelt kutyás! A szuka egyedül élte le az életét és nehéz lenne megmondani, hogy most 9 évesen milyen rugalmas egy életmódváltásra. Ám ha megfelelően választanak mellé kicsit és ráfordítanak energiát a falkára akkor semmi sem lehetetlen!

Kérdezd Román Józsefet ide kattintva!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: