2012-05-07 15:15:33• hírek • Szatmár.ro

A helyiek összefogása a legfontosabb

Felújított Művelődési Házat és utat avattak vasárnap Hadadnádasdon.

A falu apraja-nagyja összegyűlt vasárnap késő délután Hadadnádasdon, ahol ünnepélyes keretek között adták át a felújított Művelődési Házat valamint az odavezető mellékutca leaszfaltozott szakaszát.  

Az eseményt megtisztelte jelenlétével Nagy Sándor esperes, Csehi Árpád Szabolcs megyei tanácselnök valamint Güntner Tibor szenátor, akik Balogh Ferenc polgármester mellett köszöntötték a jelenlévőket. Csehi Árpád köszöntőjében a helyi kezdeményezések és az összefogás fontosságát hangsúlyozta. - A hadanádasdiak méltóképpen emlékezhetnek május hatodikára, hiszen ezen a napon nemcsak az édesanyákat ünnepelhetjük, hanem egy megújult és teljesen felújított Művelődési Házat és leaszfaltozott utat adhatunk át, melyre a helyiek összefogása nélkül nem kerülhetett volna sor - mondta a Szatmár Megyei Tanács elnöke.

Az átadás során ünnepi műsorok következtek, melynek keretében a jelenlévők megtekinthették a helyi iskola diákjainak verses- zenés összeállítását valamint a baptista gyülekezet fúvószenekarának előadását is.

Csehi Árpád Hadadnádasdon járt

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: