2007-04-28 04:12:47• hírek • Szatmár.ro

A házasságáért vetkőzött Bernadett?

 A hírek szerint a színésznő Playboy-beli vetkőzése is a házasságmentő-akció része...
Hat év és egy újabb szülés után újra pózolt a Playboy-nak Gregor Bernadett. Elmondása szerint nagyon elégedett külsejével, mióta a szülés után megszabadult felesleges kilóitól. Mégis felröppent a hír, nemcsak azért mondott-e igent kétgyermekes anyaként a Playboy felkérésére, hogy házasságát rendbe szedje?

Még pár héttel ezelőtt is házassága válságától volt hangos a hazai bulvársajtó. Bernadett egy időre külön is költözött a férjétől, Somogyi Istvántól, de hamarosan visszament hozzá, és minden visszakerült a régi kerékvágásba. Azóta sem tudni azonban, valójában miért került válságba a házasság. Sokakat érdekelt: mi lehetett a probléma? Somogyi István ekkortájt a Napkelte adásában vállalkozott egy interjúra, melyben őszintén megmondta: anyagi okok is szerepet játszottak abban, hogy házasságuk Gregor Bernadettel kissé rossz irányba terelődött. A férfi sámánként dolgozik, ami nem fizet túlságosan jól.

Mindenesetre tény, hogy két hónap eltelt, és most újra a régi a páros kapcsolata. Sőt, még egy közös baba gondolata is foglalkoztatja őket. Kérdés, hogy problémáik megoldódnak-e. Átmenetileg biztosan, hiszen a színésznő a hírek szerint csúcsgázsit kapott a vetkőzésért - Talán csak emiatt csinálta?
 
ma.hu 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: