2008-09-18 13:24:33• hírek • Szatmár.ro

A hazai pálya átka

A Steaua együttese szerda este hatodszor indult útra a Bajnokok Ligája csoportkörében, de ezúttal sem tudta megszakítani a 12 éves sorozatot: nem tudott győzni hazai pályán.

A katonacsapat Radoi, Ovidiu Petre (sérülés) valamint Nicolta (eltiltás) nélkül lépett pályára a szakadó esőben a Bayern München ellen. A hazaiak papíron offenzív csapattal álltak ki, mégis, az első húsz percben néha már nyomasztó volt a bajorok fölénye és ebben a periódusban szerezték meg a vezetést is: Schweinsteiger csavart be jobbról egy szabadrúgást követően, a rövidre érkező van Buyten pedig a hosszú sarokban csúsztatott.

A Steaua a félidő közepére tudta kiegyenlíteni a német dominanciát és a Dayro Moreno lövése után, Rensing kapust érintve a kapufán csattant a labda. Mindeközben a Bayern sem tétlenkedett, Zapata többször is bravúrral mentett.

Az első félidő vége ismét a németeké volt, de ez volt az utolsó, általuk dominált játékrész. A második félidőben ugyanis feljött a Steaua, ugyanakkor a Bayern tökéletesen jól érezte magát a kontrákra kárhoztatott csapat szerepében. A 61. percben Arhuro egyenlíthetett volna egy lesgyanús helyzetből, de Rensing és a kapufa útját állta, majd Toni is kihagyta a kihagyhatatlant. Hiába játszott fölényben a hazai csapat, a németek játéka tudatosabb volt és csak a minimális kockázatot vállalták fel. A román csapat csak egy jogosan meg nem adott gólig jutott és ezzel továbbra is nyeretlenek odahaza a Bajnokok Ligája csoportkörében.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: