2020-06-01 07:55:30• hírek • Blikk.hu

A hatóságokhoz fordul Bódi Csabi az őt ért rágalmazások miatt

A népszerű sztár kemény rágalmazás áldozata lett, ugyanis azzal vádolták meg, hogy megverte az X-Faktor egyik énekesét.

Bódi Csabinál betelt a pohár, miután azzal vádolták meg, hogy bántalmazta az X-Faktor ismert sztárját, Ma­nuelt. A döbbenetes állítást egy kamuoldal közölte, ami egyáltalán nem tetszik a mulatós zenésznek. "Azzal vádoltak meg, hogy egy benzinkúton megvertem az X-faktoros Ma­nuelt, ami vicc, mert egyrészt haveri viszonyban vagyunk, másrészt meg, ha valamivel fel is húzott volna, akkor sem jut eszembe kezet emelni rá. A Bódi család nem ilyen" – mondta a Borsnak Bódi Csabi.
 

Ugyanakkor nem ez az első eset, hogy Bódiékat megvádolják valamivel, hiszen az énekesről már korábban is terjengtek ízléstelen pletykák. Mindazonáltal ez a mostani álhír kiverte a biztosítékot nála.
 

"Sajnos irigyeink, rosszakaróink nekünk is vannak. De ez most már annyira elfajult, hogy a hatóságokhoz fordulunk segítségért" – szögezte le a Borsnak Bódi, aki azt is hozzátette, hogy hallott már butaságokat – mint például amikor azt állították az édesapjáról, hogy megvette a Gucci divatcéget –, de ez az eset már nemcsak egy egyszerű és komolytalan híresztelés, hanem maga a becsületsértés.
 

Az énekes azt is elárulta, hogy úgy véli, egyre több bántást észlel a környezetében. Történt ugyanis, hogy leutazott Görögszállásra, ahol egy szegény családnak vitt élelmiszert, több hónapra elegendőt. Ámde a család – ahelyett, hogy megköszönte volna Bódi segítségét – inkább számonkérte az énekest, miért nem vitt nekik húst, és miért csak annyit kaptak, amennyit.
 

Ennek ellenére a közönség mindig vigaszt nyújt Csabinak, vasárnap fel is lépett egy koncerten a szüleivel, Margóval és Gusztival. Az énekescsalád Pestszentlőrincre utazott le, hogy 150 hátrányos helyzetű gyereknek zenéljenek. A gondozók elmondása szerint a gyerekek nagyon várták a Bódi családot, akik természetesen ingyen elvállalták a koncertet. És a fellépésnek volt még egy különlegessége, hiszen a színpadon Bódiék három generációja lépett fel, Bódi Csabi fia, valamint a testvérének a fia, a kis Guszti.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: