2014-12-18 19:22:08• hírek • Szatmár.ro

A hatodikosoké lett a legszebben feldíszített osztály

A Református Gimnáziumban harmadik alkalommal díjazták a leghangulatosabb, legszebb osztálytermet.

Nagyjából egy hónappal ezelőtt hirdette meg a Refi tanári kara a legszebb, leghangulatosabb osztályok versenyét. Nem újdonság ez a vetélkedés az iskolában, hiszen ez már a harmadik év, hogy a diákok kreativitásból, összetartásból vizsgáznak. A gyerekek feladata az volt, hogy második otthonukat, az osztálytermüket karácsonyi hangulatba hozzák, de a zsűri díjazta például a rendet, a tisztaságot is. A gyerekek pedig komolyan vették a feladatot: rajzoltak, takarítottak, több osztály ajtajára pedig egy-egy hóember alakja került.

A legösszetartóbb osztályoknak szánt díjakat is a diákok készítették: Jékel Zsuzsa és tanítványai ötletes  mézeskalács-kompozíciókat állítottak össze - négyet, mert az elmúlt évben is holtverseny alakult ki a végső összesítéskor.

A versenyt idén a VI. A, Scheffler Enikő osztály nyerte meg. A második helyezettek Erdei Melinda tanítványai, a XI. B osztályosok lettek, míg a harmadik helyen holtversenyben végzett az V. A (osztályfőnök Jékel Zsuzsa) és a IX. A (osztályfőnök: Póti Eduárd). Dícséretben részesült a X. C (osztályfőnök: Loncsák Julianna) és a XI. A (osztályfőnök: Elek Kinga).

Ötletes és finom mézeskalács-kompozíciók voltak a díjak.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: