2007-11-26 16:28:29• hírek • Szatmar.ro

A halhatatlanság itala

kombuch1Az egészséges embernek ezer vágya van. A betegnek csak egy: az egészség.

 A kombucha gomba története 2000 évvel ezelőttre nyúlik vissza, jótékony hatását már akkor felismerték. A kombucha teát Kínában a halhatatlanság italának nevezik, és talán nem is véletlenül, hiszen fogyasztása számos betegségre egészségügyi problémára jelenthet gyógyírt.

A kombucha gombában található az egyik leghatékonyabb méregtelenítő a glukoronsav. Teakivonatának folyamatos fogyasztása meghosszabbítja az életkort, élénkíti  a mirigyrendszer működését, stabilizálja a vérnyomást, állandó jó közérzetet és alvást biztosít, oldja a stresszt. Enzim és vitamin tartalma elősegíti a szervezet regenerálását, és helyreállítja annak működését. A vérkeringésbe bekerülve feloldja az erek faláról a lerakodásokat, illetve a kiválasztó rendszert is kitisztítja. Továbbá antibiotikum hatású, enyhíti a gyulladásokat, az asztmás köhögést. Természetes összetevői révén, nincs mellékhatása a szervezetre, három éves kortól bárki fogyaszthatja. A kombucha teát ma már más gyógyító hatású termékekkel is párosítják, melyek közösen eredményesebben hatnak a különböző betegségekre.

A kombucha gomba önmagában is kapható, amely otthon elkészíthető, fekete teából előállított cukros lében két hétig kell erjeszteni, megfelelő környezetben, illetve hőmérsékleten. Az erjesztés hatására képződnek a kedvező hatású enzimek és vitaminok. Ezenkívül koncentrátum formájában is megvásárolhatjuk, amely két deciliter vízben feloldva fogyasztható. Azok számára is van megoldás, akik nem kedvelik a gomba savanykás ízét, ugyanis már kapszulaként is kapható.

A kombucha gombát kedvező áron bárki megvásárolhatja Szatmárnémetiben a Wolfenbüttel 35. szám alatt található lerakatban. Ugyanitt mágnest tartalmazó indaékszerek vásárlására is lehetőség van, amelyek szintén jótékony hatásukról ismertek.

(x) 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: