2012-10-23 15:15:49• hírek • Kocsis Zoltán

A hagyomány tovább él: jelentkezz a XIII. Partiumi Focikupára

Az elmúlt több, mint egy évtized alatt megszokhattuk, ősz és tél fordulóján Szatmárnémetiben a Partiumi Focikupa várja az amatőr labdarúgás szerelmeseit. A hagyomány idén sem szakad meg, a bajnokság immár 13. alkalommal várja a csapatokat az RMDSZ és a MIK szervezésében, ezúttal november 17-18-án.

Nem csak az időpont változott egy kicsit a tavalyihoz képest, hanem a helyszín is: akárcsak 2010-ben, ismét Pusztadaróc látja vendégül a csapatokat a két napos teremfoci-ünnepen.

A dátummal és a helyszínnel ellentétben a szabályok nem változtak. Idén is tizenkét csapat jelentkezését várják a szervezők, egy-egy keret legtöbb tíz nevet tartalmazhat. A benevezett játékosoknak amatőröknek kell lenniük - igazolt játékosok tehát nem léphetnek pályára.

A tizenkét csapatot három darab négyes csoportba sorsolják, ahonnan az első két helyezett, valamint a két legjobb harmadik jut a negyeddöntőbe. Innen már értelemszerűen egyenes kiesésesi rendszerben folytatódik a küzdelem. Fontos megjegyezni, hogy egy csapatban egyszerre öt mezőnyjátékos és egy kapus lehet a pályán, a meccsen pedig a kispályás labdarúgás szabályai érvényesülnek: becsúszni nem szabad, a hazapasszolt labdát kézzel nem szabad megfogni, a kapus kidobással hozza játékba a labdát.

Aki részt szeretne venni a XIII. Partiumi Focikupán, annak november 8.-án, délután 17.00 óráig kell jelentkeznie a főszervezőnél, Babos Istvánnál a 0749819448-as telefonszámon. A nevezési díj csapatonként 100 lej.

A csoportbeosztás sorsolását november 9-én, pénteken tartják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: