2011-11-28 16:12:18• hírek • Szatmár.ro

A gyermekonkológiára való látogatásra készül a Hans Lindner

A Hans Lindner Alapítvány Reménysugár programjában javában folynak az előkészületek a kolozsvári gyermekonkológián teenndő a látogatásra, melyre december 7-én kerül sor.

Az akcióhoz eddig többen is társultak: a "Mircea Eliade Általános Iskola, a Ion Creanga Általános Iskola és a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont diákjai ajándékcsomagokat készítettek a klinikán kezelt kis betegeknek. Ezekből az iskolákból csatlakozik majd 2-2 tanuló a csoporthoz, hogy személyesen adják át ajándékaikat.

A szervezők tudomására jutott, hogy a Gyermekonkológia játszószobájában szükség lenne még nagy, képes meséskönyvekre és pár olyan játékra (háromkerekű kisbicikli, kistraktor, roller, stb.), mely lehet, hogy ma csak ott hever valahol otthonainkban, a klinkán pedig nagyon sokat segítene elviselhetőbbé tenni a mindennapokat.

Ezen kívül jól jönne még pár faládikó, melyekben tárolni lehetne az apróbb a játékokat, az pedig már szinte ideális lenne, ha még ülni is lehetne rajtuk. Ehhez kérik a szatmáriakat, hogy segítsenek beszerezni a szükséges dolgokat, mert: Jót tenni együtt jó - áll az alapítvány által hozzánk eljuttatott levélben. 

A Hans Lindner Alapítvány elérhetőségei: Ceahlaului utca 38 szám, telefon: 0261-715136 vagy 0361-404470.

Ajándékokat vitt a reménysugár e beteg gyerekeknek

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: