2014-12-13 14:32:49• hírek • (x)

A gyermekek állnak a szombaton nyitott kiállítás és vásár középpontjában

Kisgyermekes, vagy éppen leendő szülő vagy? A hétvégén látogass el a Grand Mallba.

December 13-án és 14-én a Grand Mall második emeleti rendezvénytermében meglehetősen egyedi kiállítást és vásárt tartanak. ennek középpontjában a gyerekek állnak, pontosabban minden, ami a gyermekekkel kapcsolatos.

A kiállításon számos szolgáltatás illetve kereskedő vesz részt. A keresztelőre, babazsúrra vagy éppen nagyobb gyermek születésnapjának megszervezésére készülő szülők sokféle szolgáltatás közül válogathatnak itt. Standot állított fotós, candy-bar szolgáltatással rendelkező cukrászda, rendhagyó alakú ünnepi tortákat készítő cukrász és ünnepi alkalmakon hangulatfelelősnek felkérhető lemezlovas.

Találkozhatuk lufi-dekorációkat készítő vállalkozóval, kicsiknek szánt ruhákat és kiegészítőket forgalmazóval, de olyan cég standja előtt is eltölthetünk némi időt, amelyik a gyerekszobát kreatív falfestéssel dobja fel. A gyerekszobát megtöltő játékokat is gyarapíthatjuk: rengeteg játék közül válogathatunk. Ja, és a gyerekek a Mikulással is találkozhatnak szombat délután, de a kiállítás teljes ideje alatt vannak nekik szánt szórakoztató programok.

A kiállítással egybekötött vásár tehát a hétvége folyamán tart nyitva, vasárnap pedig egy fantasztikus divatbemutatóval zárul, melynek keretében a gyermekek jól ismert szatmári divattervezők alkotásaiban vonulnak végig a kifutón.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: