2012-11-19 13:05:05• hírek • Szatmár.ro

A gyerekek sikerességéért

Az alternatív illetve augmentatív kommunikáció egyik alapmódszerével ismerkedhetnek meg az érdeklődől, a Boldog Scheffler János Központ által szervezett képzésen.

Szakértőket, szülőket, pedagógusokat, gyógypedagógusokat, logopédusokat, speciális nevelési igényű gyerekeket nevelő személyeket szólít meg az a képzés, melyet a Boldog Scheffler János Központ, a Pyramid Educational Consultants-al - a módszer egyedüli, hivatalosan engedélyezett oktatóközpontjával - szervez november 29-én és 30-án.

A Páli Szent Vincéről nevezett Szatmári Irgalmas Nővérek által működtetett központban - egykori zárdában - létrejövő képzés alkalmával, a PECS (Picture Excange Communication System) módszer alapjait sajátíthatják el a résztvevők, mely által többek között: növelhető a gyerekek kommunikációs készsége és függetlensége; a kommunikáció funkcionalitása révén csökkenthetők a viselkedésproblémák; támogatható a kapcsolatteremtő készség; motivációs stratégiák révén pedig elősegíthető a fejlődés.

A tréning végén a résztvevők a Pyramid Educational Consultants România által kiadott tanúsítványt kapnak, és a szakmában dolgozók számára igen fontos 13 kreditpontot, a Behavior Analyst Certification Board (BACB) által. A képzést Lili Covaci pszichológus tartja, a módszer egyedülálló hivatalos romániai képzője.

Jelentkezni november 23-ig lehet, naponta tizenhét után a 0740-612958-as telefonszámon, valamint a  office@bsjk.ro címen. Ugyanezeken az elérhetőségeken lehet a képzés részvételi díja után is érdeklődni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: