2019-08-05 06:31:53• hírek • Bede Emőke

A gyerekek sem fognak unatkozni a vetési Fish Festen

Szeptember 7-én a Szatmár megyei Vetésre várják a gasztronómia, a kultúra és a sportesemények kedvelőit, ugyanis első ízben kerül megrendezésre a megyében is egyedülálló kulináris fesztivál, a Fish Fest. A szervezők többek között gasztroparádéval, főzőversenyekkel, szabadtéri színházzal és koncertekkel készülnek a nagy napra – derül ki az esemény beharangozójából.

Noha a Fish Fest – ahogyan azt neve is sugallja – egy ízig-vérig gasztro- és halászfesztivál, ez nem jelenti azt, hogy a szervezők ne készülnének a gyerekeknek is különleges programmal. A főző – és halászversenyek mellett ugyanis bőven jut hely az apróságok számára kigondolt foglalkozásoknak is. Mint azt a szervezők legfrissebb közleményükben elárulták, a gyerekeket egy roppant érdekes és interaktív bábszínházi előadással fogják elkápráztatni. A mesterszakácsok mellett ugyanis Vetésre érkezik a bábok nagymestere, Alin Copilu is, ki előadásaival a mesék varázslatos világába kalauzolja el ifjú közönségét.


„Már a Fish Fest megálmodásakor tudtuk, hogy sokkal inkább egy kulturális eseményt szeretnénk megvalósítani, mint egy pusztán szórakoztató jellegű programot. Épp ezért szeretnénk a hangsúlyt a gazdasági és társadalmi szektor mozgatórúgóira, azaz az oktatásra, a kreativitásra és a multikulturális párbeszédre tenni a hangsúlyt. Ezt az elvet tartottuk szem előtt akkor is, amikor összeállítottuk a programokat, melyekben természetesen a gyerekek is megtalálhatják a nekik való foglalkozásokat” - mondta el a szervezők nevében Kerekes Ioana Amalia.



Ennek fényében a legkisebbek olyan programokon vehetnek majd részt szeptember 7-én, 12 órától, mint a tánc- és színjátszó műhely vagy épp a bábkezelési tanfolyam. Emellett rengeteg meglepetéssel is készülnek majd a szervezők, így a minőségi együtt töltött időre éhes családnak mindenképp érdemes lesz majd kilátogatni a vetési Fish Festre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: