2009-11-24 15:01:00• hírek • Gozner Gertrud

A gyerekek csak magyarul beszélnek

Két eltűnt kiskorút keres a Szatmár Megyei Rendőrség.

November 23-án délelőtt fél tízkor O. Ilona értesítette a nagykárolyi hatóságokat, miszerint két fiúunokája, a 15 éves Fekete Tamás és a 13 éves Fekete Cristian november huszadikán elmentek otthonról és azóta nem hallott felőlük. A rendőrség a sajtó részére bocsátotta a két kiskorú személyleírását.

A 15 éves Fekete Tamás 140-149 centiméter magas, rövidre vágott barna haja van, valamint szemei is barnák. Az eltűnése napján rövid kék színű dzsekit viselt, hozzá szürke színű farmernadrágot, zöld színű felsőt, és szürke zoknit húzott, a lábán fekete vászoncipőt hord.

A 13 éves Fekete Cristian 110-130 centiméter magas, szőke haja rövidre van vágva, a szemei barnák. Az eltűnése időpontjában rövid piros színű dzsekit viselt magán, hozzá barna színű szövetnadrágot, fekete felsőt és szintén fekete zoknit, a lábán fekete fűzős fordított bőrből készült bakancs volt.

A gyerekek csak magyarul beszélnek , és nincs különös ismertető jelük. Aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt fiatalkorúakkal kapcsolatban, hívja a 112-es segélyhívót.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: