2008-09-25 20:20:47• hírek • Szatmár.ro

A gitárszak a legnépszerűbb

Még egy hónapig lehet jelentkezni a Szatmárnémeti Művészeti Iskola képzéseire. Ezidáig négyszáz művészlelkű tanonc iratkozott be az intézmény valamely szakára.

A Művészeti Iskola idén is több mint húszféle szakképzést indít. Ebben az évben is főként a gitár-, illetve a zongoraszak vonzotta a hangszerkedvelőket, ugyanis míg az előbbire nyolcvanan iratkoztak be, utóbbi legkevesebb kilencven lélekszámmal veszi majd kezdetét. A hangszerképzések mellett idén is keresettek voltak a képzőművészeti -festészet, grafika, művészettörténelem- szakok, illetve a balettképzés is. A Művészeti Iskola ebben a tanévben egy új szakot is indít, ahol a fotózás és videózás fortélyait ismerhetik meg a tanulók, erre a képzésre már most 15-en beiratkoztak.

 

 

Varga Mária, a Művészeti Iskola asszisztense a Szatmár.ro-nak elmondta, október végéig várják a művészet iránt érdeklődők jelentkezését, akiket idén egy teljesen felújított korszerű berendezésekkel működő tanintézményben oktatnak. A Művészeti Iskola diákjai egyéni és csoportos képzések közül válogathatnak, 300 illetve 250 lejes évenkénti tandíjbefizetéssel. -Az iskolánkban rugalmas órarend szerint tanulhat bárki, éppen ezért vannak harminc év fölötti diákjaink is. Tavaly 650-en iratkoztak be hozzánk, reményeink szerint idén is elérjük ezt a lélekszámot. Az mindenképpen biztató, hogy idén fele-fele arányban vannak új és régi tanítványaink is – fejtette ki Varga Mária asszisztens.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: