2010-10-22 12:03:48• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a cirkuszi belépőket

Kisorsoltuk a Gartner cirkusz által felajánlott jegyek nyerteseit.

Egy biztos: a szatmáriak szeretnek cirkuszba járni, legalábbis ez derült ki a Szatmár.ro és a Gartner cirkusz közös nyereményjátékára beérkezett e-mailek számából.

Az ismert cirkusz néhány napja érkezett Szatmárnémetibe, ahol a közönség szinte visszatérő vendégként köszönthetett, hiszen a vándor-szórakoztatók már jártak néhányszor városunkban. Persze azoknak is érdemes részt venniük az előadáson, akiknek volt már szerencséjük Gartnerékhez, hiszen elmondásuk szerint egy új előadással érkeztek a megyeszékhelyre.

Az előadás során légtornászok, állatidomárok és bohócok is porondra léptek. Vidám perceket teremtenek a bohócok, Lenor és Coccolino, a társulat legkisebb tagja, Vanessa Gartner pedig hulahopp-karikákkal tart bemutatót. Emellett számos egzotikus állatot is láthatnak a nézők: fókát, kígyókat, krokodilt, tevéket, nem is beszélve a Szatmárnémeti közlekedését nemrégiben enyhén megbénító elefántokról!

A helyes választ beküldők közül ez alkalommal Bonea Melinda, Steinbinder Ingrid és Miklósi Norbert nevű kedves olvasóinknak kedvezett a szerencse, ők egy-egy két személyes belépőjegyet nyertek a cirkusz bármelyik hétvégi előadására. Nyerteseinket telefonon értesítjük.

Az előadások egyébként hétköznaponként 18.30-tól kezdődnek, hétvégén pedig két előadást is tartanak 16 órától és 18.30-tól.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: