2008-01-17 19:20:45• hírek • Anna Szelényi

Hat ok a megcsalásra

macaEgyre több tartós kapcsolattal rendelkező, vagy házas nő veti magát más férfi karjaiba.

Habár a nők nem szárnyalják túl a férfiakat a hűtlenség fejezeténél, mégis egyre több tartós kapcsolattal rendelkező, vagy házas nő veti magát más férfi karjaiba, a rutin elkerülése, illetve a kapcsolatban jelentkező unalom kiküszöbölése érdekében.

Miért csalnak a nők?


1.    A szex hiánya
Emlékszel azokra a napokra mikor órák hosszát töltöttétek egymás karjaiban? A dolgok már nem olyanok, mint régen… a kötelezettségek összegyűltek, és a stressz növekedésével arányosan a kapcsolat harmóniája is elvész. A napi problémák feszültséget hoznak létre és megmagyarázhatatlan dolgokhoz vezetnek. Talán a férfiaktól kissé jobban a nők szeretnék, hogy kívánják, kényeztessék őket. És ha ezt nem találják meg a kapcsolatban, máshol keresik.

2.    A sex- appeal megerősítése
Habár ápolják magukat és vigyáznak alakjukra, egy idő után a nőknek az az érzésük támad, hogy már nem szépek, nem mutatnak olyan jól. Az idő múlásával egyre nagyobb szükségét érzik a fiatalabb férfiak részéről érkező figyelemnek. Nem minden esetben kerül sor fizikai megcsalásra, de legalább flörtre van szükségük, ahhoz, hogy táplálják büszkeségüket, amit nem veszíthetnek el a korral együtt.

3.    Bosszú
Lehet, hogy szó szerint sohasem csaltad meg, de tettél olyan dolgokat, melyek annyira megbántották, vagy csalódást okoztak, hogy úgy érzi, valamilyen módon vissza kell vágnia. Lehetséges, hogy elvesztetted bizalmát és bocsánatkéréseid nem elegendőek ahhoz, hogy elnyerd bocsánatát, ezért nem fogja megbánni, ha megbosszulhatja csalódottságát egy félrelépéssel. Az egyik legnagyobb törés, amit egy férfi büszkesége szenvedhet, az nem más, mint a megcsalás, és ő tudja…  

4.    Az elismerés, törődés hiánya
A nők sok szerepet vállalnak fel egy kapcsolatban, Ők anyák, szeretők, bejárónők, szakácsok, stb. Ha valamelyik pillanatban az egyik szerep elnyomja a másikat, és sokkal inkább bejárónőnknek érzik magukat, mit szeretőnek, akkor kiutat keresnek. Ezen kívül, az a tény, hogy te időd nagy részét munkahelyeden töltöd, lehetőséget ad neki, hogy betöltse szabadidejét más egyébbel is, mint a ház dolgai. Számos férfi van, aki készen áll megadni neki azt, amit te megvonsz tőle, és úgy gondolja, hogy itt az ideje, hogy számításba vegye ezt az opciót is.

5.    Az unalom
Az egyhangúság a szenvedély halála. Miután eldöntötted, hogy együtt akarsz lenni barátnőddel, észrevétlenül is a távolság létrehozását fogod szorgalmazni. Még ha nincs is annyi időtök az egymással való együttlétre, amennyit szeretnétek, nem szabad elhanyagolnotok vágyaitokat. Szexuális téren akármikor újíthattok, mivel számos lehetőség áll rendelkezésetekre. És ne felejtsd el, hogy a szex kitűnő orvosság a stressz ellen is.

6.    Gyávaság
Minthogy kirúgjon, inkább megcsal. Ő úgy gondolja, hogy elkerülheti a szakítás okozta kellemetlen helyzeteket, és arra támaszkodik, hogy talán mindvégig meg tudja őrizni kettős játékát. Sajnálatos módon, ez a típusú stratégia sokkal kellemetlenebb következményekkel jár, mint az egyszerű szakítás, ezért jó lenne ha előre tudnád látni, illetve megelőzhetnéd az ilyen típusú eseményeket, nehogy a dolgok kicsússzanak a kezed közül. A leghatékonyabb megoldás még mindig a kommunikáció marad.

Szelényi Anna

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: