2015-05-22 15:07:30• hírek • Szatmár.ro

A fogyatékkal élőkért gyaloglunk a Caritas-maratonon

Szombaton reggel a régi főtérről indulnak útnak az Aquastar felé a jótékonysági gyalogmaraton résztvevői.

Az esemény napján a regisztráció reggel 07.45-kor kezdődik a Caritas szatmárnémeti székháza előtt, a régi főtéren, majd 08.45-kor dördül el a rajtpisztoly.

A maratonnal egyidőben zajló események miatt az előzetesen közölt útvonal kissé változott. Ennek értelmében a résztvevők a következő útvonalon fognak gyalogolni: Libertatii tér - Alexandru Ioan Cuza utca - Vasile Lucaciu utca - Mihai Viteazul utca - Kálvin tér - Stefan cel Mare utca - Ady Endre utca - Gheorghe Baritiu utca - Gorunului utca - Aquastar Aquapark (hátsó, új szárny felőli bejárat). A célban rengeteg szórakozási lehetőség várja a maraton résztvevőit, a hagyományokhoz híven tombola is lesz, amelyen a legszerencsésebb egy kerékpárt fog nyerni.

Az esemény fő támogatója az Autonet, amely minden résztvevő után egy bizonyos összeget ajánl fel a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet nyilvántartásában szereplő fogyatékos személyek megsegítése céljából.

Az érdeklődők a részvételi díj befizetése által személyesen is támogathatják a nemes ügyet. Ez egy személyre 9 lejbe kerül, hét éves kor alatt ingyenes, csoportos jelentkezések esetében pedig kedvezményes díjak lépnek érvénybe, így 3 fős csoportok felett személyenként 7 lej, iskolai osztályok esetében 15 fő felett személyenként 4 lej a részvételi díj.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: