2012-12-30 15:25:40• hírek • Póti Orsolya

A fernezelyi Bódi-tóhoz látogattak

Az év utolsó kirándulását szervezték meg a szatmári természetjárók. December 29-én a fernezelyi Bódi-tónál töltöttek el néhány kellemes órát.

Összesen tizenegyen vettek részt azon a kiránduláson, melyet a szatmári természetjárók szerveztek december 29-re - tudtuk meg Vadady-Filep Gyula főszervezőtől. A túrázók szombat kora reggel Nagybánya felé vették az irányt és onnan a fernezelyi Bódi-tóhoz látogattak.

„A reggeli csípős hideget kárpótolta a gyönyörű napfelkelte és a téli táj szépsége" - nyilatkozta az egyik kiránduló a Szatmár.ro-nak. A kirándulók a tó partján, illetve a zárt vendéglő teraszán fogyasztották el ebédjüket, egy kiadós séta után pedig indultak vissza a nagybányai állomásra.

Vadady-Filep Gyula ebben az évben áprilistól kezdve különféle kirándulásokra invitálta meg a kikapcsolódni vágyó szatmáriakat. A résztvevők főként Máramaros megye legszebb vidékeit csodálhatták meg, valamint ellátogathattak a Sárkányok kertjébe is és együtt emléketek Csillag Antal tanár úrra a Sárközhegyi emlékkiránduláson.

A jövő évben a szatmári természetjárók továbbra is ingyen szerveznek gyalogos-, kerékpáros túrákat, melyeken a kirándulók önköltségi alapon vehetnek részt és kötetlenül érezhetik jól magunkat a szabadidős programokon.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: