2018-06-19 12:33:02• hírek • Bede Emőke

A felújítási munkálatok idejére felszámolják a hídon levő buszmegállót

Június 20-án, azaz szerdán beindulnak a Decebal híd felújítási munkálatai, a forgalomkorlátozás pedig ugyanúgy érinti a tömegközlekedési vállalatot, mint a szállítmányozó cégeket.

Mint már arról korábban beszámoltunk, a hídon áthaladó forgalom csak két sávon fog történni, ugyanis a Burgya-sarok felé eső három lehajtósávot egyszerre zárják majd le. A hatalmas torlódás elkerülése érdekében, a munkálatok idejére felszámolják a hídon található buszmegállót. Tehát a Carrefour (egykori Billa) közelében található megálló felől érkező autóbuszok a hídon nem vesznek fel újabb utasokat, a 2-es, 9-es, 12-es, 14-es és 23-as járatok esetében legközelebb csak az ortodox katedrális melletti megállóban lesz lehetőség fel- és leszállásra. A 11-es, 11II-es és a 17-es busz pedig az Eliza Zamfirescu Műszaki Líceum melletti megállóban veszi fel az utasokat, majd folytatja útját a városközpont felé anélkül, hogy a Burgya-saroknál megállna. Érdemes lesz tehát ezeket szem előtt tartani, ha busszal indul el az ember.
 

Az ideiglenes forgalomkorlátozás a szállítmányozó cégek kamionjait is érinti. A dugók elkerülése érdekében a Nagykároly felé haladó teherautókat a Closca sugárútról a Magnolia utcán keresztül az Energie utcára terelik, hogy aztán onnan forduljanak ki ismét a Károlyi útra. De nem csak a kamionsofőröknek érdemes erre odafigyelni, a személyautókat vezetők is válasszanak lehetőségeikhez mérten más útvonalat a torlódás elkerülése érdekében -javasolja a hivatal közleményében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: