2010-06-08 10:46:14• hírek • Szatmar.ro

A felsőbbrendű alsónemű

Kinek, mi jut eszébe a fehérneműről? Érzékiség, huncutság, nőiesség, erotika vagy mindez egyszerre?

A fehérnemű csoportjába sorolunk minden selyemből, csipkéből és műszálból készült csábító és divatos ruhadarabot. Elnevezése a francia „linge" szóból származik, ami lenvásznat jelent. Napjaink fehérneműdivatjáig hosszú volt az út, az évszázadok során számtalan átalakuláson ment keresztül. Ma már nehezen tudnánk elképzelni, hogy egy halcsontos vászonfűzőt viseljünk. A fehérnemű kategóriába tartozik az az alsónemű, amit nemes egyszerűséggel bugyinak szoktunk nevezni.

Szerény megállapításom szerint, a bugyi, a bikini vagy a tanga, a férfi egyed nyugalmi állapotát erőteljesen felkorbácsoló erotikus fehérnemű. Az alsónemű többnyire csak a hálószobában van szem előtt, ritkán tesszük közszemlére. A nőket az igényesség, a divat és a hódítás miatt, a férfiakat pedig a látvány miatt mindig is lázba hozta egy-egy erotikus alsónemű. Szolgálati ideje többnyire rövid életű, természetesen nem anyagából adódóan, hanem azért, mert gazdájáról se perc alatt a padlóra kerül. Napjainkban a kifinomult stílusú alsónemű-kínálat igen széles skálán mozog. Ennek köszönhető, hogy a bugyitól a tangáig, a különböző adottságokkal rendelkező nők is megtalálják az ízlésüknek és a pénztárcájuknak megfelelőt.

A nyár közeledtével egyre több fejtörést okoz, hogy egy átlátszó ruha vagy szoknya alá, milyen alsóneműt vegyünk? Brit divattervezők ebben is a segítségünkre siettek, mivel elkészítették a pánt nélküli kevésbé szép, de annál praktikusabb tangát. Mivel a pánt nélküli melltartót már rég kitalálták, ezen az ötleten felbuzdulva kiötlötték a pánt nélküli tangát is. Ez a mondhatni műalkotás, ragasztócsíkkal van ellátva és nagyban hasonlít egy tisztasági betéthez. Azok a nők, akik már kipróbálták elárulták, hogy kevésbé esztétikus, ráadásul nem is kényelmes, viszont nagyon praktikus. Jogosan merülhet fel a kérdés: akkor mi az értelme? Tulajdonképpen nem nagy kunszt, hiszen van aki egyáltalán nem visel alsóneműt. Szinte olyan, mint abban a bizonyos mesében a király láthatatlan ruhája, csak ebben az esetben a láthatatlan alsóneműről szól a fáma. De amint azt tudjuk, mi nők hajlamosak vagyunk elhanyagolni a kényelmi szempontokat. Nos, a jelek szerint ez az új alsónemű felszabadító hatással lesz ránk, nőkre.


Napjainkban a kifinomult stílusú alsónemű-kínálat igen széles skálán mozog

Napjainkban a kifinomult stílusú alsónemű-kínálat igen széles skálán mozog


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: