2012-12-15 13:39:53• hírek • Póti Orsolya

Együtt ügyeskedtek szülők és gyerekek

Péntek délután a Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium pöttömei is belekóstolhattak azokba a kézműves tevékenységekbe, amelyeket a karácsonyi ünnepek előtt szokás megszervezni. Sárosi Melinda és Dobai Réka tanítónénik a szülőket és a testvéreket is meginvitálták a különleges ünnepváróra.

Mézeskalácsot sütöttek, fenyőfa- és asztaldíszeket készítettek az ügyes kezek december 14-én, péntek késő délután a Kölcsey Ferenc Főgimnázium étkezdéjében. A legkisebbek tanítói - Sárosi Melinda és Dobai Réka - különleges ünnepvárót szerveztek, amelybe nem csak a kisdiákok, hanem azok szülei és testvérei is bekapcsolódhattak.

A péntek az első osztályos diákoké volt, akik karácsonyi dalokkal, hópehelytánccal és csengettyűjátékkal köszöntötték tanítóikat és a vendégeket. A műsor után kezdetét is vette az ünnepváró, melynek keretében a kicsik testvéreikkel együtt készülődtek a karácsonyra.

December 17-én, hétfő délután Dobai Réka tanítónéni osztálya, az előkészítősök gyűlnek össze a főgimnázium étkezdéjében és pásztorjátékkal várják majd szüleiket, rokonaikat. Az előadás után az elsősökhöz hasonlóan, ők is mézeskalácsot sütnek és különféle díszeket készítenek majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: