2008-12-06 16:19:45• hírek • Parajdi Andrea

A felnőttképzés fontosságáról

Programokkal készül a Tanügyiek Háza, a december 8-13 között megrendezésre kerülő Esélyeid fesztivál keretében.

Az Esélyeid fesztivál az Oktatási, Kutatási és Ifjúsági Minisztérium kezdeményezésére jött létre, abból a célból, hogy megismertesse, és tudatosítsa a magánszemélyekben, vállalkozókban és egyéb munkaterületen dolgozókban a felnőttoktatás fontosságát.

A Szatmár Megyei Tanügyiek Háza december 8-13 között megye szinten három központban -Szatmárnémeti, Avasújváros, Nagykároly - is szervez előadásokat.

Az öt napos rendezvénysorozat keretében bemutatják a 2008/2009-es tanévben elindított managment képzés lényegét, ismertetik az európai szinten elfogadott ECDL számítógépes tanfolyamok elvégzésének fontosságát, illetve bemutatják a Tanügyiek Háza által életre hívott Szatmári Iskolák nevű multikulturális magazint. Ezen kívül hátáron átívelő Phare CBC projektekről is tájékoztatnak, kerekasztalmegbeszéléseket tartanak, festménykiállítást is szerveznek, illetve meghívják több tekintélyes vállalat képviselőjét, hogy számoljanak be a cégüknél megszerezhető állásokról - derül ki a Tanügyiek Házának szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményéből.

A rendezvénysorozaton a Tanfelügyelőség, a Polgármesteri Hivatal, a Prefektúra, a Helyi Tanács és a megye iskoláinak képviselői vesznek részt.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: