2012-09-17 11:22:41• hírek • Szatmar.ro

Pándi és Sámel is bronzot szerzett a Balkán-bajnokságon

Sámel Lóránd és Pándi Karola
Sámel Lóránd és Pándi Karola

Két bronzéremmel tért haza a Szatmárnémeti Unió két sportolója a Bosznia-Hercegovinában a cselgáncsozók számára megrendezett Balkán-bajnokságról.

A 100 kilogrammosok kategóriában szereplő Sámel Lóránd folytatta idei jó szereplését, hisz a felnőtt országos bajnoki cím és a Román Kupa bronzérme után újabb értékes érmet szerzett. A harmincegyezer lakosú Trebinjében a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Ezzel megismételte tavalyi eredményét, amikor is Belgrádban szintén a harmadik helyen végzett.

Vele ellentétben a 70 kilogrammosok között indult Pándi Karolának nem volt összehasonlítási alapja, mivel ez volt élete első felnőtt Balkán-bajnoksága. A fiatal lány ennek ellenére nem ijedt meg és egy bronzéremmel tette emlékezetessé bemutatkozását. Ez az eredmény annál inkább megsüvegelendő, mivel az egyik meccsen megsérült, ám ezzel együtt is végigversenyezte a tornát.

Sámelhez hasonlóan Terely Mihály másik tanítványa sem panaszkodhat idei eredményeire, mivel az U20-as és az U23-as országos bajnokságon egy-egy ezüstöt, az U20-as Balkán-bajnokságon pedig egy harmadik helyet szerzett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: