2012-12-07 11:54:52• hírek • Szatmar.ro

A felnőtt válogatottnál az Unio kiválóságai

Székelyföldre utazott a Szatmárnémeti Unio fiatal cselgáncsozóinak egy csapata és ott tartózkodik majd a jelenlegi két legkiemelkedőbb versenyzője is: a kicsik egy tornán vesznek majd részt, a nagyok pedig a felnőtt válogatottal edzenek.

A 21 éves Sámel Lóránd és a 19 éves Cristian Seres jelenleg Busteni-ben edz a felnőtt keret többi tagjaival, ám néhány nap múlva az edzőtábor székhelye átkerül Csíkszeredába. A válogatott élére nemrégiben új mester került, a csíkszeredai Dániel Antal személyében. Őt egyelőre ideiglenesen, három hónapos próbaidőre nevezte ki a szövetség. A kapitány döntése előtt Terely Mihállyal , az Unio edzőjével is konzultált. „Én már vagy jó 15 éve ismerem Albertet, mielőtt elvállalta volna a kapitányi posztot, az én véleményemet is kikérte. Elmondta, hogy szabad kezet kapott a szövetségtől, de mindenesetre a fiatalokra szeretne alapozni, mivel a szövetségnél hosszú távra terveznek. Az elképzelései jók, és mi klubedzők támogatjuk is a munkájában, amelyet természetesen majd az eredmények minősítenek", mondta a Terely mester.

Ami az Unio fiataljait illeti, az U13-as korosztályba tartozó Czerlau Jennifer (52 kg), Takács Atlanta (36 kg) és Domuţa Norbert (30 kg) valamint az U11-es Stan Dominic (30 kg) és Kincses Tamás (34 kg) a Kézdivásárhelyen megrendezendő hagyományos tornán lépnek majd tatamira.

Hír még a klub háza tájáról, hogy a jelenleg szintén a felnőtt válogatottal készülő Pándi Karola jövőre várhatóan „félig visszatér" nevelőegyesületéhez. A fiatal leány ugyanis jelenleg a Kolozsvári CSM (a kincses városban végzi egyetemi tanulmányait) sportolója, kettős igazolással jövőre az Uniót is képviseli majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: