2015-12-27 15:46:01• hírek • Kocsis Zoltán

A félkarú rablók feltöltése közben rabolta ki

Elfogta a rendőrség azt a fiatalokból álló csoportot, akik épülő házakban tettek jelentős kárt még december elején. Szintén rendőrkézre került az a férfi, aki félkarú rablókat rabolt ki karácsonykor.

Pontosabban nem is a félkarú rablókat lopta meg, hanem azt a férfit, aki éppen azon dolgozott, hogy feltöltse a játékautomatákat egy Károlyi úti bárban. A 43 éves Florin F. a tolvaj után eredt, utol is érte, ám az elkezdett erőszakoskodni, kiszabadította magát és továbbszaladt.

A rendőrség elől azonban nem tudott elmenekülni, elfogták és azonosították. A hatóság Leontin B.-nél meg is találta az ellopott 6900 lejt. A 26 éves tolvaj szabadlábon védekezhet.

Szintén rendőrkézre került a 19 éves V. József, a 20 éves N. Dávid, valamint a 16 éves K.D. A trió még december elején több épülőben lévő házat fosztott ki Kakszentmárton településen: kábeleket téptek ki a falból, a fűtésrendszer elemeit bontották el és egyéb, az építkezéshez használt eszközt loptak el. Összesen 14.200 lej értékben. Minősített lopás vádjával indítottak ellenük eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: