2013-05-24 11:36:12• hírek • Póti Orsolya

A felelős kutyatartást népszerűsítik

A szatmárnémeti Alpha K-9 Kutyakiképző Iskola május 25-én nyílt napot tart a Strand utcai székhelyén. A rendezvény során a felelős kutyatartást szeretnék népszerűsíteni a szervezők.

Interaktív kutyás bemutató, hobbikutyás vizsga és számos érdekes program várja a kutyabarátokat, a jelenlegi és leendő gazdikat május 25-án, szombaton 11 órától a Strand utca 4 szám alatt található Alpha K-9 Kutyakiképző Iskolába.

Az iskola kiképzői nyílt napot szerveznek, amelynek keretén belül a felelős kutyatartást népszerűsítik, illetve azt a tényt, hogy ha valaki kutya tartására szánta el magát, idejében tájékozódjon annak igényeiről, felelősségéről.

A nyílt nap keretében bárki részt vehet saját kutyussal egy interaktív kutyás bemutatón, valamint az érdeklődők megismerkedhetnek az iskola vakvezető-, terápiás-, szolgálati és mentőkutyáival is.

A rendezvény keretében első alkalommal rendeznek hobbikutyás vizsgát, amelyen bárki részt vehet korhatártól függetlenül. Feltétel az, hogy a vizsgára benevezett kutya szocializált (barátságos, jól nevelt) legyen és megállja a helyét az alap kezelhetőségi- és engedelmességi gyakorlatokon.

A szervezők minden kedves érdeklődőt, családokat és gyerekeket egyaránt várnak a szombati nyílt napra. A belépés ingyenes.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: