2020-01-24 08:10:59• hírek • Blikk.hu

A fél ország követeli, hogy Norbi kérjen bocsánatot

Belefogyott az elmúlt napok viharaiba Rubint Réka (41)! Schobert Norbert (48) felesége két nap alatt három kilóval lett kevesebb, a kialakult helyzet miatt már enni sem tud.

– Az ocsmány kommenteket olvasva elment az étvágyam, így ma is reggeli helyett egy isteni jót futottam. Nézzük a dolgok jó oldalát, még egy nap, aztán elérem a leánykori súlyomat, még Update sem kell hozzá. Elég azt a sok gyűlölködő kommentet olvasnom, ami egyes emberek lelkében tombol – írta a napokban saját Instagram-oldalán a fitneszedző, aki azt is lefotózta, hogy a futás után 54,3 kilogrammot mutatott alatta a mérleg.
 

Schobert Norbi hétfőn robbantotta az utóbbi idők legnagyobb kommunikációs botrányát, miután egy videóban arról beszélt, hogy sok házasság azért megy tönkre, mert az anyák évekkel a szülés után is képtelenek lefogyni. Az üzletembert azóta rengetegen támadják, ám ő kitart állítása mellett.


Réka mindenben támogatja férjét. Közösségi oldalán kemény üzenetet írt azoknak, akik Norbit támadják.

– Belenyúlt a nyílt sebbe. Nem mosakodott be előtte, nem húzott gumikesztyűt. Az ország felordított! Az is, akit nem érintett – írta férje videójáról, bár később hozzátette, megérti, hogy sokak szerint tapintatosabban kellett volna fogalmazni.


Ennek ellenére nem csoda, hogy alig két nap alatt három kilót adott le, hiszen hétfő óta a csapból is Schobert-ügy folyik, rengeteg támadás éri őt is, de a hozzászólók még a gyerekeket sem kímélik. Szerda este Norbi és Réka kocsiba ültek, és háromnapos síelésre indultak, a Blikknek elárulták, nem a balhé elől menekülnek, ez a program már hónapok óta le volt fixálva.


– Kicsit elutaztunk a barátainkkal Ausztriába síelni, hogy erőt gyűjtsünk a természetből és feltöltsük a lelkünket, ez most ránk fér az elmúlt napok kommentáradata után. Kaptunk hideget, meleget, de rengeteg szeretet áradt felénk, ami nagyon sok erőt ad nekünk, a család és a barátok is száz százalékig mellettünk állnak – mondta a Blikknek Réka, és bevallotta, nagyon bántja, amiért a gyerekeket is meghurcolják az interneten.


– A férjem véleményét százszorosan felülírja az a minősíthetetlen, elkeserítő, lelket megsemmisítő, megdöbbentő düh, gyűlölet és átkozódás a gyermekeink és a személyem irányába, amivel én egyszerűen képtelen vagyok mit kezdeni – tette hozzá az életmód-tanácsadó.


Lapunk kíváncsi volt az olvasók véleményére, ezért megkérdeztük őket, mit gondolnak a kialakult botrányról. Mint ahogy az interneten, így az utcán is meglehetősen megosztó volt Schobert Norbi kijelentése, a Blikknek megszólaló hölgyek többsége szerint egyáltalán nem kellett volna így beszélnie az üzletembernek. Hogy Ön mit gondol a helyzetről, mit kellene tennie a kialakult üggyel kapcsolatban, megoszthatja velünk itt.


Legtöbben, érthető módon, a stílust tartják leginkább felháborítónak, de sokak szerint még ha ez is volt Norbi véleménye, azt inkább meg kellett volna tartania magának, és nem kiállnia ország-világ elé. Ugyanakkor akadtak olyanok is, akik szerint nem állított valótlant Norbi, csak nem így kellett volna tálalnia.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: