2017-04-08 13:37:25• hírek • Hirado.hu

Ez az igazi Dzsungel Könyve: majmok között találtak embergyereket

fotó: oneindia.com
fotó: oneindia.com

Mintha Kipling örökbecsű történetéből lépett volna elő az a kislány, akit egy csoport majom társaságában láttak meg rendőrök India északi részén. Elmondásuk szerint maga a gyermek is úgy viselkedett, mint egy majom, amikor felé közeledtek: vicsorgott, és négy lábon próbált meg elmenekülni. A rendőrök a kislányt kórházba vitték, és most azt próbálják kideríteni, hogy kik lehetnek a szülei.

Igen rácsodálkozhattak azok az indiai rendőrök, akik helybeliek jelzése alapján az északi Uttar Pradesh államban egy majomcsapat között egy embergyereket találtak néhány héttel ezelőtt – közölte a The Times és a BBC honlapja.

A meglepődés nem volt kölcsönös, mert a kislány úgy vicsorgott rájuk, mint majomtársai a rendőrökre, és ami még jobban megdöbbentette a hatóságokat, az az volt, hogy négykézláb próbált meg elszökni előlük. Mindenesetre végül sikerült csapdába csalni a gyermeket, akit ezután az állam egyik kórházába vittek.

A kórházban a “Forest Durga” nevet kapta, de sokan meg Maugli-nak hívják, Kipling Dzsungel könyvének hőse után – igaz, a regényben farkasok nevelték fel a kisfiút. Mindenesetre a hatóságok most kutatást indítottak, hogy megtalálják a gyermek szüleit, és kiderítsék, hogy hogyan került a vadonba Durga.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: