2017-05-16 14:50:57• hírek • Szatmár.ro

A dzsungel könyvét viszi színpadra a társulat

A hat évvel ezelőtt már bemutatott előadás szereplői változtak, a koncepció nem.

Az évad utolsó nagyszínpadi bemutatójára készül a Harag György Társulat: az évekkel ezelőtt játszott A dzsungel könyve című musicalt viszik színpadra, ám az előadás sokkal több lett, mint egy felújítás. Elsősorban az új színészek hoztak sok újonságot a darabba, mások mellett a főszereplő, a Mauglit alakító Orbán Zsolt és a csapat új ötletei teszik izgalmassá az előadást, még akkor is, ha azt annak idején már láttuk. A darabot mindenki kicsit magáénak érezheti, gyerekek és felnőttek egyaránt, ezért a következő évadban a felnőttbérletet váltók választható előadásként láthatják ezt - tudtuk meg Bessenyei Gedő Istvántól, a Harag György Társulat igazgatójától.

A sajtótájékoztatón Nagy Regina, a darab rendezője elmondta: a koncepció nem változott, a darab bemutatja az állatok világának törvényeit, párhuzamba állítva az emberek mindig törvényt kerülő, kiskapukat kereső világával.

A próbafolyamat meglehetősen intenzív volt, az előadásban szinte az összes színész szerepel, a statisztériában pedig műkedvelő színészek mellett fiatal önkéntesek is helyet kaptak. Gabriela Tanase koreográfus szerint az önkéntesek hatalmas fegyelemmel vettek részt a próbákon, mindent beleadva tanulták be a táncos jeleneteket.

A darabot szerdán 17 órakor mutatják be bérletes előadásban, de természetesen lehet jegyeket is váltani a bemutatóra - mint ahogy a többi előadásra is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: