2019-05-24 12:43:38• hírek • Közlemény

A döntés a kezünkben van! Piricsi Arthur sárközújlaki polgármester szavazási buzdítása

Tisztelt sárközújlaki honfitársam! 

Biztos vagyok abban, hogy az egymásnak ellentmondó híresztelések miatt Ön is nehezen tudja most eldönteni, hogy szükségünk van-e az Európai Unióra vagy sem. Én határozottan azt mondom: igen!

 

Határozottságomat alátámasztják a tények, a megnyert és megvalósított pályázatok és azok, amelyek jelenleg is folyamatban vannak. 

 

Sárközújlakon még sok a tennivaló, de az elmúlt időszakban a településnek sikerült 14,5 millió euró Európai Uniós támogatásban részesülnie. Ha ezt az összeget összehasonlítjuk a városunk költségvetésével, ezeket a beruházásokat nem kevesebb, mint 30 év alatt lehetett volna megvalósítani. 

 

Ebből az összegből eddig sikerült bővíteni Sárközújlak ivóvíz- és szennyvízhálózatát, megépült egy modern vízmű- és szennyvíztelep. A következő időszakban pedig 3,5 hektáros szabadidőparkot építünk, a tömbháznegyed bejáratánál lévő épületből házibetegellátó központot és a nyugdíjas egyesületnek székhelyet biztosítunk, valamint egy vadonatúj munkagépet vásárolunk. A közbeszerzési eljárások befejezésével megkezdjük Sárközújlak utcáinak aszfaltozását.

 

Az elkövetkező időszakban ugyancsak brüsszeli forrásokból szeretnénk felújítani a Vécsey-kastélyt, amely a település egyik gyöngyszeme lesz. Terveink között szerepel egy termálstrand kiépítése Sárközújlakon. Szándékunkban áll minden olyan Európai Uniós pályázati lehetőséget kihasználni, amelyek településünk fejlődését elősegítik.  Az EU nem tökéletes, de hatékonyabb és átláthatóbb pályáztatási rendszere van az önkormányzatok számára, mint a kormánynak!

 

Mi olyan Európai Uniót akarunk, ahol az önkormányzatok fejlődnek és a családok gyarapodnak, de ha nem leszünk ott a május 26-i szavazáson, mások döntik el, hogy mi a jó nekünk. Döntsön Ön!

 

Az elmúlt években az RMDSZ volt az egyetlen szervezet, amely az erdélyi embereknek fontos kérdésekben kiállt. Ugyanakkor az elmúlt száz év a tanunk arra, hogy győzni csak együtt tudunk!                                              

 

Május 26-án mutassuk meg a Kárpát-medencei magyar összefogás erejét! Szavazzunk az RMDSZ-re, erősítsük meg a magyar képviseletet Európában! 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: