2010-03-16 17:47:03• hírek • Póti Orsolya

A dobosok napja Nagykárolyban

A Nagykárolyi Kulturális Központ megszervezi a „Dobok Napját", azaz a Big Drum Day-t, amelyen összegyűlnek és fellépnek város legjobb dobosai és ütőhangszeresei, valamint más városból is érkeznek meghívottak.

A „Big Drum Day" rendezvényre március 19-én, péntek este 19 órától kerül sor a nagykárolyi Bucuresti Vendéglőben. A "Big Drum Day" egy olyan különleges műsor lesz, amelyen a fellépők improvizációkat, szólókat, kisebb előadásokat fognak bemutatni. A műsor lényege az, hogy a tehetséges előadók különböző stílusokkal és ritmusokkal kápráztatják majd el a zene kedvelő közönséget.

Nagykárolyban a rock és könnyűzene tradíciója lassan már negyvenöt éve él, és különböző generációk közel ötven dobosát vehetjük számításba. A rendezvény keretén belül olyan dobosoktól láthatnak és hallhatnak elóadást, mint Szűcs József, az In Extenso együttes dobosa, Gindele Gábor, a Psycho Symphony dobosa, Gindele Zoltán, a Deity dobosa, a váradi Szüz Pop Alex, a The One Minute Band dobosa, Binder Sánodr, aki a Noir, Crew és Koan együttesekben zenél, valamint Marius Georgescu, aki a Free Fall, Reflection és Supertruper zenekarokban játszik. A rendezvény különleges meghívottja, a már jól ismert ütőhangszeres Cserey Csaba.

Az előadásokat egy Jam Session, Dave Wackl koncertjeiből való válogatás követi, akit a világ legjobb dobosának tartanak. A rendezvényre szívesen látják úgy a zene kedvelőket, mint a zenészeket. Az érdeklődők a helyfoglalásokat a nagykárolyi Bucuresti Vendéglőben tehetik meg. A belépő ingyenes lesz.


Cserey Csaba, ütőhangszeres
Cserey Csaba, ütőhangszeres


Marius Georgescu
Marius Georgescu


 

Binder Sándor
Binder Sándor



Szüz Pop Alexandru
Szüz Pop Alexandru


Gindele Zoltán
Gindele Zoltán


Gindele Gábor
Gindele Gábor


Szücs József
Szücs József


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: