2012-08-23 16:08:23• hírek • Szatmár.ro

A diakónia munkacsoporttal ismerkedhetnek

A Szatmári Római Katolikus Egyházmegye diakónia munkacsoportja is jelen lesz a tizenegyedik alkalommal megszervezésre kerülő Partiumi Magyar Napokon.

Szolgáló Szeretet Sátort állít a Szatmári Római Katolikus Egyházmegye diakónia munkacsoportja a Partiumi Magyar Napokon. A sátor augusztus 25-én és 26-án látogatható majd a Kossuth Kertben, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek a munkacsoport tevékenységével, de érdekes foglalkozásokon is részt vehetnek.

Az egészségügyi sarokban vérnyomásmérésre és tanácsadásra, a gyermeksarokban kézműves foglalkozásokra, a zenesarokban közös zenélésre, éneklésre, a léleksimogató sarokban pedig lelki beszélgetésekre kerül majd sor.

A munkacsoport tagjai - az Egyházmegyei Caritas Szervezet, a Máltai Segélyszolgálat szatmári kirendeltsége, az Egyházmegyei Kórházpasztorációs Iroda, a plébániai szeretetszolgálat csoportok és a börtönpasztoráció képviselői - szívesen beszélnek majd tevékenységeikről, a rászorulóknak történő segítségnyújtás lehetőségeiről, de a kilátogatók egyházmegyés papokkal és a meghívott Szent Rita Egyesület képviselőivel is találkozhatnak és elbeszélgethetnek.

Szeretettel várnak minden érdeklődőt a Kossuth Kert forgatagában szigetként megjelenő Szolgáló Szeretet Sátorban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: